Stakkels nøgne troldegren


Jeg har altid drømt om at få en troldegren - og det har jeg nu anskaffet mig. Pt står den på gulvet i en vase, men jeg tænker, at den skal op at hænge, når vi kommer over i den nye lejlighed. Måske - det pynter nu også meget godt at have den stående i en vase. Vi får at se! :)

Nu hvor julen er slut, står min kære troldegren dog nøgen og trist i sin vase og kigger på mig. Det gav mig anledning til at overveje, hvad man mon kan hænge på sådan en. Jeg er medlem af nogle hæklegrupper på Facebook, hvor jeg kunne se, at der var en, der gik med samme tanker. Her kom der flere gode forslag - bl.a. var der en, der havde hæklet sådan nogle fine snefnug, som jo ikke var for julede til at blive hængende vinteren over.

Kære læsere, har I nogle gode idéer til pynt - både sæson-, højtids- og helårspynt - alle bud modtages med kyshånd.


Bedste januar-klem,
Rosa

4 kommentarer:

 1. Hvad med nogle fine påskeliljer? Jeg så en opskrift på en anden blog forleden, og tænker at en troldegren ville være en rigtig fin mulighed for at anvende den :) Her er et link:
  http://www.bloglovin.com/frame?post=4063055451&group=0&frame_type=l&context=&context_ids=&blog=13122049&frame=1&click=0&user=0

  Kh Marie

  SvarSlet
 2. Ja altså, mit forslag er ikke hæklet, hama perleplader, folede stjerner i ikke julefarver. Eller fugle. Jeg har haft det hele på mine grene som desværre har måtte lade livet da de blev alt dor tørre og knækkede under vægtwb af pynt. ☺

  SvarSlet
 3. Jeg vil forslå papfigurer til højtiderne. Katte til fastelavn, blomster til påske, edderkopper til halloween osv. Ind i mellem kunne det være mini hama perler og sommerfugle (hæklede eller kniplede)

  SvarSlet
 4. Hæklede kugler i sarte farver og varierende størrelser :)

  SvarSlet