Julen varer længe...

Som nogle af vores trofaste følgere måske har bidt mærke i, viste jeg 1. juledag et billede frem på instagram af Jakobs hjemmehæklede julegave og lovede, at der ville komme et indlæg på bloggen i løbet af julen. Nå ja, julen varer jo længe, ik'? 

Anna fik som sagt en helt hjemme-opfundet-og-hæklet udgave af aben Boots fra den skrækkelige tegneserie Dora the Explorer. Gaven til Jakob måtte jeg til gengæld få lidt hjælp til fra Etsy og den fantastisk dygtige Lucyravenscar. Opskriften på Finn og Jake fra tegneserien Eventyrtid - eller Adventure Time, som originaltitlen er - finder du HER/Isabella <3

6 kommentarer:

 1. Er det muligt at købe opskriften på dansk?
  De er så søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke så vidt jeg ved, desværre. Men med en guide til hækleoversættelser, en alm engelsk-dansk-ordbog og evt youtube ved hånden er det ganske lige til at bruge den engelske opskrift :-)

   Slet
  2. Jeg er lige blevet færdig med Jake og er nu i gang med Finn - Hvad har du brugt til Finns øjne? :-) God søndag!

   Slet
  3. Fantastisk. Jeg har faktisk bare bare hæklet dem med tyndt, sort bomuldsgarn - kunne nemlig ikke finde den rigtige type knapper :-)

   Slet
 2. De er simpelthen så fine. Jeg skal i gang med dem nu. Hvilket garn har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tine :-) Jeg har brugt både tykt bomuldsgarn (8/8) og dobbelttråd af det tynde bomuldsgarn fra Søstrene Grene (8/4). Hæklet på nål 4 :-)

   Slet