2 down, 1 to go!

Som altid kom julen i år lidt bag på mig. Eller det er måske ikke helt sandt. Jeg har faktisk været megaforberedt på julen i virkelig lang tid og gik allerede i starten af efteråret i gang med børnenes hækles julegaver. Jakob skal have tegnefilmsparret Finn og Jake fra "Eventyrtid" - ligesom sidst jeg viste dem frem, mangler Finn stadig nogle lemmer. Det drejer sig dog kun om ét ben, og det burde jeg altså kunne nå. Til gengæld er jeg blevet færdig med Annas gave, som jeg også har været i gang med læææænge! En kopi af aben Boots fra den absolut forfærdelige - men for Anna absolut ynglings - tegnefilm "Dora the Explorer":
Har testet på storebror Jakob, om det nu ligner nok, og uden at jeg overhovedet behøvede at stille ledende spørgsmål udbrød han: "Det er jo Boots!" - og så er det jo alt besværet værd. Nu er jeg bare spændt på, hvad Anna siger, når hun åbner den bløde (men ikke kedelige) pakke på onsdag. Og hey - nu mangler jeg kun et ben, og så er alle tre tøjdyr færdige!

Opskriften finder I HER

/Isabella

1 kommentar:

  1. Hvor er den bare go. super flot arbejde.kan sagtens se, at det er Boots :-)

    SvarSlet