Kusinerne hos Søstrene

Efter en lang weekend hver for sig fandt vi i går endelig tid til at mødes og opdatere hinanden på vores liv: børn, skole, kærester og - naturligvis - hvad der sker på hæklenålene for tiden. 

Rosa er næsten færdig med sit harlekinshåndklæde; et projekt, som ud at dømme fra instagram, er vældig populært for tiden. Det er den kreative Tina "Tichtach", der har lavet opskriften, som du kan finde lige HER. Et andet populært projekt for tiden er tæpper af bedstemorfirkanter - Isabella er i gang med ét à la Lutter Idyls lappetæppe


38 lapper klar, 72 to go

2/3-færdigt harlekinhåndklæde

Og når nu vi alligevel var sammen og liiiige ved siden af Frederiksbergcentret, hvorfor så ikke gå på garn-rov sammen i Søstrene Grene? Der blev smidt i kurven til lidt af hvert - men primært til tæppet, som vist snart skal piftes op med nogle andre farver end den sarte blå (som ellers er en klar favorit for tiden!)

Udvælgelsesprocessen - der røg også lidt strandlegetøj i kurven til Isak
Venter på metroen, helt tilfreds med høsten
Kurven blev fyldt op med disse fire farver. Yndlingsfarven helt ude til
venstre, som er grundfarven til tæppet - den gule skal også med,
og de to andre, tjah... De skal jo nok blive brugt til noget :-)


Så NU burde der være garn til i hvert fald nogle uger ind i juni måned - der skal jo også være tid til at læse lidt til eksamen. På et eller andet tidspunkt...

God sommer derude!

//Rosa og Isabella

4 kommentarer:

 1. Ej hvor bliver det fint!! Elsker søstrene grene og deres garn :)
  I er så dygtige!!
  Hvis i vil, ville jeg sætte stor pris på at i ville besøge min blog, og måske give en lille kommentar :) er rimelig ny i det..
  Men i er kæmpe inspiration og forbilleder inden for blogs!
  www.minkreativeverden.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord! Og det kan du tro vi vil - lige pt er vi lidt eksamensramte,en når vi får ferie vil vi glæde os til at besøge din blog:-)

   Slet
 2. Ih hvor flot! Fedt at lave tæppet i bomuld! Hækler du med dobbelt tråd? Hvor mange nøgler regner du med at komme til at bruge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak <3 Jeg bruger kun enkelttråd, så det er mere et pynte/hygge-tæppe end et varmt slumretæppe.
   Der går knap 6 lapper på en nøgle, så regner med at bruge lidt under 20 nøgler i alt :-)

   Slet