Hæklet rangle og tøsede suttesnore til en lille ny pige

I de sidste seks måneder har jeg gået og glædet mig til at blive faster igen, og i forgårs - lidt senere end forventet - kom lille bebs endelig til verden. "Det blev en lille dreng - nej hov pige", som de sagde til fødslen :) Og sikken skøn og smuk lille en. Hende glæder jeg mig meget til at lære at kende, den lille endnu navnløse smukling.

Vi har tidligere forkælet hendes mor med diverse hækletid, da vi var til hendes babyshower sidste måned (se mere lige her). Og selv om vi havde købt en lille ting, skulle baby da også forkæles med lidt flere af fasters nørklerier. Det blev til et par halv-tøsede suttesnor (se Mette fra farmorfabrikkens fantastiske vejledninger her) og en rangle med små bjælder i (find opskrift her - og se Mettes version her). 

Alt jeg har brugt er lidt rester bomuldsgarn og to klips til suttesnorene og ca. 1/4 nøgle af hver farve til ranglerne (jeg har hæklet med dobbeltgarn af Søstrene Grenes tynde 8/4 bomuldsgarn), lidt pladevat og to bjælder. Og så selvfølgelig en hæklenål (hhv. #2,5 og #3,0) :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar