Projekt puslekit

Rosas storebror - dvs. Isabellas fætter - skal snart være far for anden gang. I den anledning var vi i dag til surprise babyshower, hvor vi havde medbragt en hæklet - naturligvis! - gave til den lille ny. Der var flere idéer på tegnebrættet; Rosa har allerede foræret dem en barnevognskæde med luftballoner, så vi talte både om evt. at lave uro, suttekæder, en sød bamse, men som så ofte før endte vi med noget helt fjerde! Eller dvs., det blev da også til et par suttesnore og et rasleæg som supplement, men hovedprojektet blev denne pusletaske:


Find opskrift HERVi elsker at nørkle på helt nye projekter, så vi blev hurtigt enige om, at en mini-pusletaske med plads til det helt basale udstyr, kunne være et sjovt projekt at pusle på (ja, vi synes selv, vi er lidt sjove nu)

Så dét, som skulle have været en hardcore læsedag, blev hurtig til projekt pusletaske-dag! Noterne blev skiftet ud med pusletaske-skitser, og universitetskantinen med en tur i Søstrene Grene efter garn.


 

Og så var det ellers bare at gå i gang!

Puslekittet har lige plads til et par bleer, en stofble og nogle vådservietter, som man kan have med ud, når man ikke gider pakke det helt store.


Opskriften på suttesnore har vi som altid hapset direkte fra Mette fra Farmorbrikken, og den finder du lige HER, DIY til rasleæg finder I HER og til pusletaske HER God søndag til alle!

//Rosa og Isabella. 


3 kommentarer:

  1. Sikke da en lækker gave at få - Jeg må huske dem alle

    SvarSlet
  2. Hej Rosa, jeg er kollega med Jette, så jeg kender dig næsten :-)). Jeg syer en del kjole til både børn og voksne, og kunne rigtig godt bruge nogle fine hæklede lommer til disse. Så jeg tænkte om det måske var noget man kunne bestille hos jer? Jeg forestiller mig f.ex nogle hjerter der kunne bruges som lommer. Hvis I måske kunne ha lyst til at sælge sådanne nogle til mig kan du skrive på min mail [email protected] eller SMS 24791453. Håber at høre fra dig :-)

    SvarSlet