Vimpler i pastelJeg har altid været tosset med de flotte vimpler, Isabella i sin tid lavede som en del af en lækker kolinihave-gave (se dem lige her). Og jeg har lige så længe gået og overvejet at lave en til mig selv/Isak. Mit eneste store problem er, at jeg ikke ved, hvor jeg skal hænge den - på/over sengen, i vinduet eller et helt tredje sted?

Da vi i weekenden skulle til Jylland og besøge et vennepar, der venter sig en lille pige til august, fandt jeg endelig en lejlighed til at give mig i kast med projekt vimpler - en gave, der er hyggelig at give inden, da den jo netop kan peppe børneværelset/babysengen lidt op, så den er klar til baby kommer hjem.

Jeg har fulgt Isabellas opskrift - med to små ændringer
1) Jeg har lavet indtagninger efter Farmorfabrikkens anbefalinger - altså sprunget første m over på hver rk (læs Mettes fine indlæg lige her og find opskriften på hendes fine barnevognskæde med vimpler lige her)
2) Jeg har lavet mellemrummet mellem vimplerne en anelse mindre - nemlig 7 lm, i stedet for de 10 i Isabellas version.

Opskriften på disse vimpler finder du lige her.

Kan godt anbefale at give dem en omgang med strygejernet inden brug :)

...billedet taler vist for sig selv - det kan blive noget krøllet rod :)

1 kommentar: