Et hækleetui igen-igen...

Først lavede Rosa dette etui med låg og tyk bund, men så fortrød hun nogle detaljer og lavede et nyt med snorelukning til mig - og så måtte jeg jo også forsøge mig med etuiet, som endte med at blive en GiveAway (nå ja, den konkurrence kører forresten stadig - lige HER!). Det blev Rosa lidt forelsket i, så pludselig begyndte der at falde en del mere eller mindre henkastede kommentarer om, at nogen jo snart havde fødselsdag (by the way, Rosa: juni er altså ikke "snart"!). Anyway, jeg gik i gang med mit andet etui-projekt, og det endte sådan her:

I stedet for at referere til en opskrift, som henviser til en anden opskrift igen (det kan jo godt blive lidt af en Pandoras æske til sidst), så har jeg altså bare valgt at samle hele opskriften på dette etui lige HER - den primære forskel er dog det hele konkrete tapestry-mønster, så selve grundopskriften på etuiet er ikke grundigt beskrevet. Så hvis den volder problemer, ja, så henviser jeg altså primært til opskriften HER.

Go' søndag derude!

//Isabella.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar