En ny, nemmere version af vores gode gamle barnevognskæde med luftballoner

I maj måned bliver jeg faster til en lille dreng eller pige, som jeg glæder mig mere end meget til at møde. Nu er min svigerinde selv startet med at hækle, men jeg fik alligevel lov at forkæle hende og den lille bebs med en barnevognskæde. Efter en sommerhustur, hvor vi sad i hver vores stol og nørklede, blev resultatet ikke bare et stk. barnevognskæde med luftballoner, men også en ny og mere simpel version af den originale opskrift: Mens jeg på min første kæde har hæklet 3 balloner med enkeltgarn og diagonale striber på nål #2,5, har jeg denne gang hæklet med dobbeltgarn (en hvid + en farve, hvilket skaber en fin, meleret effekt) på nål #3,5.


Flere vil sikkert bemærke, at den minder meget om "Luftskipper" fra Lutter Løkker, men vi vil for god ordens skyld gøre opmærksom på, at vores luftballon-opskrifter blev udgivet før.


Opskriften finder du lige her, hvor du også finder vores to andre opskrifter på luftballoner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar