Sucker for søndag, bobler og kolde drikke! (Opskrift på iste)

Mette fra Farmorfabrikken har jo fundet på den fine idé med at lave et #suckerforsøndag hashtag på instagram, hvor man kan vise frem, hvad man går og sysler med. Lige pt er vi begge to helt bidt af bobler - inspireret af Kathrine, som har bloggen "De små ting".


Rosa blev knap nok færdig med sine grydelapper, før hun gik i gang med næste bobbelprojekt: et iPad-sleeve med både bobler og tapestry - et eksperiment som driller lidt, men mon ikke det hele ender godt? 

Især når man er sløj og kan bruge søndagen hjemme hos sin moar, som både tager sig af barn og opvartning, så der rent faktisk er tid til at finde hækletøjet frem uden fare for, at nogen pludselig har viklet alle ens garnnøgler sammen :-)

Isabella har endnu ikke haft hæklenålen fremme i dag, men har til gengæld været på en ret så hyggelig tog-tur gennem København med Jakob - og når engang børnene er puttet i aften, skal der helt sikkert også bobles i det lille hjem - både med grydelapsbobler og iste-bobler! Vi har nemlig liiiige opdaget verdens bedste og nemmeste opskrift på iste - opskriften har Rosa fundet på nettet - lige præcis hvor har hun desværre svedt ud, så indtil ejermanden evt. selv kommer og gør hævd på den, tager vi credit for den ;-)

Det eneste, du skal bruge er: vand (jaja, bare lige fra hanen) og noget te (frugtsmag er at foretrække) og sukker (selvfølgelig!). De helt præcise forhold er som følger:

1 l vand
1/2 dl sukker (det er jo ingenting!)
1 tebrev
(Rosa foretrækker også med 1 citron i skiver som lægges ned i kanden)

Fremgangsmåde:
Hæld vandet på kande eller flaske, tilsæt sukker og te-bre, stil det på køl og lad det trække 2-3 timer. Lige i starten kan det godt betale sig at røre lidt i det eller ryste flasken, så sukkeret ikke sætter sig fast på bunden, men ellers klarer resten sig selv.Prøv det eller lad være... Men prøv det lige.Iste, iskaffe, is... Alt hvad der er kold, sødt og
læskende har vi svært ved at stå for!

Jakobs hue var ikke til at finde, så det er jo temmelig
heldigt, at hans mor har et helt lager af
 hæklede pandebånd

God søndag derude!

//Garnkusserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar