Vores første #GiveAway - hva' vil du ha'?!

Nu er det efterhånden ved at være laaang tid siden, vi begav os ud i hæklingens vide verden. Dengang var vi begge højgravide; Rosa var helt hooked, og Isabella var skeptisk, men i takt med at Rosas kreationer blev flottere og flere, overgav Isabella sig i januar 2013 og købte sin allerførste hæklenål - og lavede sit allerførste hæklede tøjdyr.
Et år, to børn og adskillige garnnøgler senere tør vi efterhånden godt kalde os selv for garvede hæklere - og bloggere! For med lidt (læs: meget!) hjælp fra den computer-kyndige kæreste Mikkel fik vi for lige knap et år siden etableret os i bloggerverdenen under navnet garnkusserne - et tilnavn som på visse fora har mødt en smule modgang, men som vi har forsikret om så ofte før, så er det nu altså ganske uskyldigt :-)

For at gøre en lang smøre mindre lang så er vi nu nået til et punkt, hvor vi finder det på sin plads at sende en tak ud til alle jer, som følger med os her, på bloglovin og på instagram. Derfor vil vi rigtig gerne arrangere vores allerførste give away.

Hvad, hvordan og hvornår aner vi ikke, men det virker jo umiddelbart smartest at starte med hvad - og hvad er mere oplagt end at spørge jer? Vi har naturligvis selv nogle forslag til, hvad det kunne være, men vi vil rigtig gerne høre jeres mening - for det er jo trods alt én af jer, som skal ha' det - og altså også skal ha' lyst til at ha' det.

Så tag et kig på billederne - og måske på hvad vi ellers har lavet - og giv jeres mening til kende i afstemningen ude til højre. Her har vi opstillet fire forslag til, hvad vi kunne lave og lægge op som give away, men I er naturligvis mere end velkomne til at komme med alternative forslag. Klik på "andet" og smid en kommentar her på indlægget. Husk blot på, at det skal være en af vores egne opskrifter - og at det ikke er noget, som er alt for kompliceret (vi skal jo stadig prøve at passe vores studier, trods alt...) Afstemningen løber til og med 31. marts.Brille-etui i Harlekinmønster, som også kan tilpasses som iPhone4-
cover

Etui til hæklenålene - småt, praktisk og nemt at ha' med i tasken

Tre-farvet nøglekæde, som pimper nøglebundet lidt op - og gør
det lidt nemmere at finde sine nøgler

Vimpelrække, som kan pynte på både børne- OG voksenværelser

Som I måske kan fornemme er vi gået efter ting til hjemmet, som vi forestiller os, at langt de fleste kan ha' glæde af - men hvis det viser sig, at barselsgaver som tøjdyr eller barnevognskæder er i højere kurs derude, så er vi ikke blege for at tage den udfordring op 
:-)

De kærligste og varmeste - og taknemligste - hilsner,
Garnkusserne Rosa og Isabella.

6 kommentarer:

 1. Jeg er vild med etui til hæklenåle og brilleetuiet til en Iphone 4.
  I har mange flotte ting, men disse to er gode give-aways!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Heidi :-) Jeg er også selv HELT vild med Rosas etuier. Vi giver lyd fra os her og på Instagram engang i næste måned, når afstemningen er slut og vi starter konkurrencen :-)
   //Isabella.

   Slet
 2. Hej med jer :-) Følger jer på IG - og så lige det her med give-away - jeg ville da blive rigtig glad for Brilleetuiet - det er da for fint lavet :-)
  Linda [email protected]

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for deltagelsen, Linda :-) Vi skal nok sige til både her og på IG, når afstemningen er slut og konkurrencen går i gang i næste måned. Hvad er dit brugernavn på IG, for så kan vi da lige tagge dig, når konkurrencen starter? :-)
   //Isabella.

   Slet
 3. Og så er der mig. Jeg stemmer for vimpelrækken. Jeg syntes den er flot sød, og anderledes:) dog måtte der godt være lidt mere blå i den, men man kan jo ikke få alt tid. elsker ellers farve valget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie, tak for stemmen og kommentaren :-) Uanset om det bliver vimpelrækken eller ej, så er det med farvevalget taget til efterretning, for du har da helt ret i, at den blå vimpel ser lidt ensom ud ;-)
   //Isabella.

   Slet