Hurra for hæklede bobbelhuse
Selvom jeg oftest foretrækker at forkæle andre med hæklede lækkerier, var der lige én ting, jeg måtte lave til mig selv: Netop Kathrines flotte bobble-hus-grydelapper, som Isabella også har foræret til sin veninde. Dog ved jeg ikke helt, hvad Isabella havde gang i med de tage der, for det lykkedes da mig at følge opskriften - dog først da jeg læste Kathrines første indlæg igennem (før hun fik skrevet opskriften ned), hvor hun kun i grove træk forklarer indtagningerne - nogle gange hjælper det åbenbart for mig ikke at få det skåret ud i pap, men at skulle tænke selv - who would have guessed? :)

Jeg har lavet dem i samme størrelse, som der vises på bloggen. Opskriften finder du lige her (se også hendes indlæg lige her), og de fine farver er - som altid - fundet i Søstrene Grene. Jeg har brugt lige over 2 nøgler af den primære farve og faktisk kun en enkelt nøgle til taget. Jeg fandt noget lækker snor i gemmerne, som jeg har bundet på tagets top som stropper.

De er store, lækre og dejligt tykke - og ikke mindst er jeg vild med designet. Dem skal jeg nok blive glad for :)

//Rosa2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine :))
  Jeg bliver nødt til at spørge - der hænger en fin lille beholder (ligner det) i noget brunt garn! Er det en slags poseholder, eller? Er det noget du har en opskrift på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig lige præcis! Du kan se dem her http://www.garnkusserne.dk/2013/07/hklede-poseholdere-i-zpaghetti.html hvor vi også linker til opskriften af BekkiBjarnoll :-)

   Slet