Mange projekter - et af dem er nu færdigt: Brille-/iPhoneetuiet.Jeg har - som sædvanlig - haft flere projekter kørende på det seneste. Det ene er mit sofatæppe aka 'evighedsprojektet', men det taler vi ikke mere om ;) (er du alligevel nysgerrig kan du se det lige her, og en eller anden dag skal jeg da nok blive færdig). Derudover har jeg haft travlt med at få Isaks fastelavnskostume færdigt, og det er en historie for sig:


Et lille undervejsbillede fra vores Instagram
Jeg ville vildt gerne lave hans kostume selv, men orkede på den anden side ikke for megen freestyle og 'pillen-op-og-starte-forfra-igen'. Derfor gjorde jeg det, enhver anden ville have gjort: Købte mig fra besværet. Pædagogerne i vuggestuen har tidligere fortalt, at mange forældre udstyrer de små med kostumer, som er så irriterende at have på, at de oftest ryger af efter et par minutter, og så var det jeg tænkte: Hvorfor ikke finde et, som er både sødt og udklædningsagtigt og samtidig er lige så behageligt at have på som hans hverdagstøj? Fluks påbegyndte jeg min 'surfen', og her faldt jeg over denne fine dragt. Nu er jeg endelig ved at være ved vejs ende, men må nok sige, at opskriften skuffede. Det tog kun en aften eller to at lave benene, så til at starte med var jeg ved rigtig godt mod, men efter at have syet de to ben sammen, gik det pludselig op for mig, at det ville blive alt, alt for småt. Jeg pillede op og tilføjede rækker og måtte skiftevis måle efter Isaks bukser og prøve det på ham. Altså endte det med lige netop det scenarie, jeg forsøgte at undgå: hækle, hækle, pille op, rette, rette, måle, måle. Øv altså. Men status er, at jeg endelig er ved at være færdig, jeg mangler bare det sidste monteringsarbejde.

Sideløbende har jeg leget med lidt tapestry-hækling. Noget, jeg længe har villet prøve af, og nu fik jeg endelig taget mig sammen. Resultatet blev et farverigt etui med ruder/harlekin. Etuiet passer i omkreds til både iPhone 4 og til et par briller (det er altså kun længden, der er forskellig). 
Arbejdet kalder på en vis portion tålmodighed og fingersnille, men da først jeg kom rigtigt i gang, gik det faktisk forholdvis hurtigt, så jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang, jeg giver mig i kast med tapestry :)
Opskriften finder du lige her, og det er let at justere i opskriften, hvis du får lyst til at lave det større eller mindre - antallet af masker skal blot være deleligt med 4. Se også Wild & Wollys smukke cover med større ruder lige her 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar