Langt om længe får mine Clover Amour et nyt hjem

Mine hæklenåle har indtil nu, som så mange andre hæklenåle har det, boet i Lutter Idyls smukke etui. Jeg har lavet et til både Isabella og til Anne Rose - dem kan du se lige her - men mit eget nåede aldrig at få knap i, før jeg kunne konstatere, at vi aldrig ville blive rigtig gode venner, etuiet og jeg. Dels synes jeg det er 'slattent', så hæklenålene karter lidt rundt, og dels blev jeg tit frustreret over, at tingene faldt ud af lommen. Men det der irriterede mig allermest var, at spidsen af mine nåle havde det med at 'kravle' ud af etuiet og hang fast i maskerne. Så selvom jeg synes, Lutter Idyls etui er super smukt, så følte jeg alligevel et behov for at forsøge mig med en mere praktisk løsning. Derfor har jeg længe - ofte i selskab med Isabella - gået og grublet over, hvordan vi kunne lave et nyt og lækkert hækleetui, der imødekom disse problemer. Det er endelig lykkes mig at komme med et bud - og det er, synes jeg i hvert fald selv, ikke bare blevet til et funktionelt, men også ret fint og praktisk (særligt i kraft af dets størrelse) etui. Opskriften finder du lige her.


Etui til Clover Amour hæklenåle - find opskriften lige her


 For at afhjælpe problemet med, at nålene stak ud, har jeg monteret et stykke pap i bunden af røret. 


Etuiet er skræddersyet til Clover Amour hæklenålene (se indlæg om dem lige her), ikke bare på grund af etuiets størrelse, men også fordi det netop er bunden af nålene, der ligger øverst.


Det er nemt at finde den rette nål, når man løfter låget - nålen kan hurtigt genkendes vha. farven  - eller man kan tage toppen af bunden ud og undersøge størrelsen på nålen.

2 kommentarer:

 1. Hej Rosa og Isabella

  Jeg ville bare lige for god ordens skyld dele med Jer, at jeg har linket til Jeres blog, da jeg har lavet et eksemplar af jeres hækle etui. Jeg er vild med resultatet og nu kan jeg altid finde mine hæklenåle. Tak for opskriften. I kan finde indlægget her www.woolinc.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare fint, lækre detaljer :) Må vi linke til indlægget på opskriften?
   Mvh Rosa og Isabella.

   Slet