Gældsinddrivelse

Sorter: Højest bedømte




Flyhjælp.dk Holmbladsgade 133, 2300 København

Flyhjælp.dk

63 Anmeldelser
Holmbladsgade 133, 2300 København
Du kan have ret til op imod 4.500 kr. pr. person i kompensation. Beregn dit krav mod flyselskabet her, og vi hjælper dig med at hente dine penge hjem. Opret en sag nu!
  • Afhentning i butikken
  • Shopping i butikken
  • Handicapparkering
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
Euroincasso Hjulmagervej 4B, 7100 Vejle

Euroincasso

45 Anmeldelser
Hjulmagervej 4B, 7100 Vejle
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
Juristfirmaet.dk Havneparken 2, 7100 Vejle

Juristfirmaet.dk

0 Anmeldelser
Havneparken 2, 7100 Vejle
Juristfirmaet.dk tilbyder juridisk rådgivning på landsplan i køb og salg af fast ejendom, inkasso, familieret, erhverv og tvister.
  • Kønsneutralt toilet
  • Toilet
  • Angivet som kvindeejet
Paragraf Inkasso, Auning Torvegade 1d, 8963 Auning

Paragraf Inkasso, Auning

0 Anmeldelser
Torvegade 1d, 8963 Auning
Hos Paragraf Inkasso ApS er vi specialister indenfor inkasso og inddrivelse af dit tilgodehavende. Læs mere om os her.
  • Handicapparkering
  • Handicaptoilet
  • Toilet
FlightHelp

FlightHelp

0 Anmeldelser
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Kørestolsegnede siddepladser
  • Kønsneutralt toilet

Anbefalede anmeldelser





Jan Jensen
11.02.2024
Flyhjælp.dk
Jeg synes at i er for dyre det er ok når med jeres % for en person - men man bør ikke tage det fulde beløb når der er 2 personer på samme billet - Og alle de andre udgifter der var til mad og taxa, og man skulle vente 2 dage ekstra - dem så eller hørte vi ingen ting til
Pernille Helmig
09.02.2024
Flyhjælp.dk
Tusinde tak til Flyhjælp!Jeg havde bestilt drømmerejsen til USA for min søn og jeg, der desværre blev aflyst under Covid.Selskabet, der stod for rejsen, var ikke til at få i tale i forhold til at få erstatning. Her kom Flyhjælp ind i billedet og overtog vores sag. Under 2 år efter, er sagen afsluttet og vi kan nu igen begynde at drømme om at rejse.
Kristina Kristensen
07.02.2024
Flyhjælp.dk
svindlere!!!De udstedte en faktura på 5000 kr. Efter 1,5 år. Jeg talte aldrig med dem efter at have udfyldt ansøgningen.
Kris Jensen
04.02.2024
Euroincasso
Endnu et af de amoralske typer af firmaer, der bevidst truer folk, giver dem umulige svartider og som aldrig nogensinde er til at få fat i. De dækker sig bag huller i en lovgivning der mere beskytter banditter i habitter end borgerne.Dette firma skulle skamme sig. Jeg har af flere gange forsøgt at ringe dem op, samme strategi hver gang, en indtalt herrestemme forklarer at man skal have sit sagsnummer klar. Hvorefter telefonen bare ringer ud. Ren svindel man burde kontakte ekstra Bladet
Poul Kirkeby-Andreasen
27.01.2024
Flyhjælp.dk
Vi købte en rejse til UA i december 2020.Vi prøve selv at kontakte bereauet, hvor vi have køb rejsen - men vi kunne ikke få kontakt med dem.Derfor henvente vi os til Flyhjælp og bad dem hjælpe os.Vi havde en del possive mails med flyhjælp og i januar 2022, fik vi hele beløbet retur.Så stor tak til Flyhjælp, som virkelig har gjort et kæmpe arbejde, så vi kunne få vore penge retur.
Amin Jensen
25.01.2024
Euroincasso
Apcoa, europark, euro incasso kært barn har mange navne, hvis man parkere i strid med gældende regler og lovgivning er det vel også rimeligt at betale, men for at udskrive en parkerings afgift skal loven overholdes, det har de store problemer med skilte på p pladsen i følge bekendtgørelse paragraf 4 stk 2, de lyver og snyder for at stjæle andres penge så nu må vi vente på rettens ord, hold jer væk fra det firma, gør jeres beboere og kunder trygge og find et parkerings selskab der overholder den gældende lovgivning og ikke fordrejer sandheden
Erik Pedersen
24.01.2024
Flyhjælp.dk
Yderst professionelt. Super nem oprettelse af sag.Man er løbende opdateret under hele processen.Flyhjælp fik hurtigt vores erstatning tilkendt, og udbetalt.Vi vil bestemt benytte Flyhjælp, hvis vi skulle stå i samme situation en anden gang.
Pico Trading ApS
09.01.2024
Euroincasso
Magen til penge griske mennesker skal mand lede længe efter!En urimelig bøde der blev pålagt på 795 kr steg til 1410 kr. hvilket jeg har betalt til Europark. EuroIncasso, som er Europarks eget inkassoselskab mener nu at de har modtaget sagen før jeg betalt og vil nu have yderligere 522,20 kr. Sindsygt at der ikke kommer en lovgivning omkring så ulkækker en forretningsmetode.Til alle jer der overvejer at indgå aftaler med Europark hold jer væk. Fra Direktør til kundeservice jeg ønsker jer det værste. Forfærdelige mennesker. Skam jer!
Henning Bahl
08.01.2024
Flyhjælp.dk
Jeg har gjort brug af Flyhjælp ifm erstatning fra Vueling pga aflyst og flyttet afgang. Flyhjælp har gennem hele forløbet være en kæmpe hjælp som endte op med erstatning til undertegnede. Det er mit indtryk, at Flyhjælp arbejder særdeles professionelt og målrettet. Jeg har KUN hart positive oplevelser med Flyhjælp og kan kun anbefale virksomheden til andre, der måtte have brug for assistance ifm krav mod et givet flyselskab.
Thomas Nielsen
31.12.2023
Flyhjælp.dk
Jeg havde stor nytte af deres hjælp. Jeg havde først fået afslag fra KLM, da jeg selv søgte. Men da Flyhjælp" overtog sagen