Hæklelir til børneværelset

Både Isabella og jeg bor så småt, at vi ikke har plads til børneværelser. Men da jeg stødte på billedet af disse fine kasser, blev jeg da straks inspireret til at tænke over, hvordan netop børneværelset skal indrettes, når der engang bliver plads til et sådan. Den fine beklædning til de gamle ølkasser er kreeret af Helene Kingo Hedegaard.

Der skal i hvert fald hænge en hæklet vimpelrække (se Isabellas lige her) - og måske ligge et hæklet zpaghettitæppe (som f.eks. det her), der kan agere lyddæmper, når Isak leger med klodser og lign. Og nu er jeg desværre ikke indehaver af gamle ølkasser, men det skal da ikke forhindre mig i at snyde nogle hæklerier ind i nogle legetøjskasser - på én eller anden måde :) Projektet pt er, at vi har købt nogle trækasser på Trævarerfabrikernes Udsalg (som faktisk også sælger ølkasser!), som vi skal montere nogle hjul på samt beklæde med det fine Ferm Living tapet, vi har købt (kan fås i metermål lige her). Jeg troede, at det ville blive et juleferieprojekt, men så begyndte vi på et større oprydningsprojekt i stedet... Men næste ferie, dér gør jeg det ;)

//Rosa

2 kommentarer: