Hils på Ella Elefant

Mens Rosa har været i gang med både aber, næsehorn og turbo-snegle inden for de sidste par måneder, så føles det som huuuuuundrede år siden, jeg sidst har haft hæklehænderne på et tøjdyr! Men nu, hvor ferien for mit vedkommende endelig er gået i gang, ville jeg gerne i gang med tøjdyrshæklingen igen, så i løbet af de sidste par dage har jeg nørklet på denne lille tyksak af en elefant til Anna:


Opskriften ligger liiiiige HER

Jeg har altid vanvittig svært ved at finde på navne til tøjdyrene (og navne skal de jo ha'!), så Rosa har givet mig det fremragende råd, at jeg kan projicere alle de børnenavne, som Christian har nedlagt veto mod, over på ungernes tøjdyr. Derfor blev elefanten her oprindelig døbt Asta - men nu har Jakob insisteret hele dagen på, at den skal hedde Ella, og da det egentlig også lever op til "søde navne som Christian vetoer"-kriteriet, overgav jeg mig - Ella it is!

Opskriften har jeg lagt ud lige HER
//Isabella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar