Ele-lukøje - Ellas kammerat

Opskriften finder du lige her

I sidste uge lavede Isabella skønne, skønne Ella (se hende lige her og find opskriften her. Jeg blev så forelsket i den, og da Isaks yndlingsleg for tiden er at lege, at elefanterne vandrer afsted i flok, alt i mens vi synger "En elefant kom marcherende", måtte jeg jo næsten kaste mig ud i at øge hans elefantbamseflok ;)

Jeg fulgte Isabellas opskrift som udgangspunkt, men har foretaget nogle få ændringer. Jeg synes selv, at det kan være lidt rodet at følge én opskrift og samtidig skulle tjekke en anden side for ændringer og har derfor lagt hele opskriften ud, som du kan finde lige her. Jeg ønskede at lave en lidt tykkere version, hvilket egentlig ikke rigtigt lykkedes, men Ele-Lukøje fik dog en lidt mere "drenget" krop - med helt flad numse og en lille vom, generelt er han lavet en lille bitte smule større :)

Idéen til pyjamastemaet udsprang af, at vi som en del af vores putterituale siger godnat til bamserne og jeg døber ham derfor Ele-lukøje (elefant + Ole Lukøje) :)

//Rosa

2 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn. Jeg leger også med tanken om et "sove" hæklet dyr.
  Den er virkelig fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi :) Isak elsker også at putte den og give den sut i munden - når altså ikke han selv hugger den lille sut ;) Glæder mig til at se dit kommende projekt - lyder fedt :)

   Slet