Selvplukning af landbrugsprodukter

Sorter: Højest bedømte




Rokkedyssegaard Lejrvej 45, 3500 Værløse

Rokkedyssegaard

563 Anmeldelser
Lejrvej 45, 3500 Værløse
Hos Rokkedysse kan du sammen med familie & venner få en skøn oplevelse. Vi tilbyder alt fra pluk selv til julestue. Kom og besøg gårdbutikken!
  • Shopping i butikken
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
  • Levering
Fresh.Land East Asiatic House, Indiakaj 20, 2100 København

Fresh.Land

124 Anmeldelser
East Asiatic House, Indiakaj 20, 2100 København
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • Aftale er påkrævet
  • Levering

Anbefalede anmeldelser





Michael Basbøll
01.02.2024
Rokkedyssegaard
Lækre jordbær, men 252, - Dkr for 4 bakker, aaaaarh, på den anden side af bæltet kalder man det optrækkerri.At skulle betale 90,- bare for at komme ind og selv plukke sine jordbær, det var mere end grænse overskridende for mig og så få at vide at det var for oplevelsen, at skulle plukke sine egne bær.Been there, done that, tror ikke jeg har råd til t-shirten
B I
20.01.2024
Fresh.Land
Kan ikke anbefales!Har handlet flere gange hos Freshland og kvaliteten er kun blevet dårligere!Til den høje pris de tager, forventer man i det mindste at kvaliteten lever op til prisen, men desværre ikke.Købte for ca. 750kr denne gang og ikke nok med at appelsinerne er meeega sure, avocadoerne ikke har noget smag og virker som om de er opbevaret forkert, så var over halvdelen af clementinerne uspiselige og rådne.Så der er ikke meget “Fresh” over deres produkter!
Peter Leditzig
07.01.2024
Rokkedyssegaard
Fantastisk sted med masser af lækre bær og marmelader mv. Vi prøvede deres Is og to forskellige sortér det hele var friskt og lækkert.De har også brunch, men husk at forudbestil.
Nadia
23.12.2023
Rokkedyssegaard
Fin butik, lille cafe med bærbrunch/bærbreak og jazz, samt masser af selvpluk hvis man gerne vil det.Prøv isen mens du er der - den er helt fantastisk.
Lars Valentin
22.12.2023
Rokkedyssegaard
Hvis du mangler årstidens grønt kan dette købes her.
Cecilly Engelhardt
02.12.2023
Fresh.Land
Efter vores uheldige oplevelse med deres citruskasse og min anmeldelse med 2 stjerner, valgte Freshland at give mig halvdelen af beløbet for citruskassen tilbage, hvilket umiddelbart virkede en smule sparret. Det fortrød de så og sendte en gratis kasse avokadoer i stedet. Meget pænt af dem og vi er vilde med deres avokadoer. Jeg vil derfor gerne ændre mine 2 stjerner til 4 pga de gode avokadoer. Dog tror jeg at vi fremover springer citruskassen over.
Mette Bjerrum
27.11.2023
Fresh.Land
Produkter fra Fresh.Land er gode. Denne gang havde jeg bestilt lidt frugt og grønt og fik dels en mail - i god tid - om leveingsproblem grundet kvalitet ikke levede op til standard, og desværre manglede en kasse, da ordre så blev leveret.Chaufføren beklagede og inden jeg fik set mig om, var en reklamationsmail opfulgt af en sød kundeeservicemail i min inbox. Så trods lidt udfordringer er de Lee red produkter jo i top og jeg har fået refunderet manglerne så fint.
Peter Arklint
24.11.2023
Fresh.Land
Høj kvalitet og fin vejledning i hvordan frugter og grøntsager skal opbevares. Jeg er så glad for citronerne og appelsinerne fra Fresh.Land at jeg har været nød til" at få bedre udstyr til at presse saft ;-)"
Birgitte Kolmos
22.11.2023
Fresh.Land
modtager ofte varer fra fresh Land .vi er to som bestiller sammen og er enige om at vi får Nogle dejlige varerhar enkelte gange i et langt forløb haft et problem men har altid fået en god behandling.ved henvendelsenbåde grønt og frugt nydes med stor velbehag.
Merle
17.11.2023
Fresh.Land
Læs Altid det med småt. Dårlig kundeservice.Jeg startede egentlig med at være glad og tilfreds med freshland, da jeg startede med at bruge dem for godt og vel et år siden. Med tiden var der enormt mange fejl på deres kasser, det var mere reglen end undtagelsen at der var dårligt frugt/grønt og fejl og jeg konstant fik kreditnota'er så jeg kunne bruge endnu flere penge hos dem, min grænse blev nået da jeg fik 2 kasser med citrusfrugter fyldt med orm, utroligt ulækkert, og der stoppede jeg mine abonnementer.Her i sidste uge tænkte jeg at nu ville vi prøve dem og deres lækre avocadoer igen, så jeg lavede en bestilling, desværre fik jeg i weekenden besked om at jeg skal på et længere hospitals ophold og ikke kan være hjemme til at modtage deres vare, jeg gik derfor ind for at annullere min ordre under abonnementer, jeg trykkede på annuller og idag ringede jeg til dem for at høre om jeg havde gjort hvad jeg skulle og om annulleringen var gået igennem, jeg fik beskeden at jeg ikke kunne annullere min ordre, det er åbenbart en regel som de har og som står under faq"