Garnmaskeraden - en rendyrket hækleblog, der får Garnkussernes varmeste anbefalinger

Folkens! Glædelig (bag)jul og godt nytår! Der har været lidt blogstille - altså før Isabella begyndte at spamme med sine lækre julehemmeligheder. I al juletravlheden har jeg formået at glemme at dele en fantastisk gave med jer: En ny, rendyrket hækleblog har set dagens lys. Den hedder Garnmaskeraden, og den kan kraftigt anbefales at tjekke ud (klik lige her). Særligt er jeg tosset med Heidis idé med den taktile billedbog til baby (se den her) og ikke mindst er jeg faldet for den søde piratspilledåse, hun har lavet. For at opsummere: Hold øje med Heidi og Garnmaskeraden ;)

De varmeste og hyggeligste hilsner, Rosa. 

2 kommentarer:

 1. UH, den har jeg også lidt opdaget og fluks sat på min blogroll :) Rigtig godt nytår til jer! Kh, M

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, Mette :) Dejligt at du er tilbage på pinden. Velkommen hjem og stort tillykke.
   Kh Rosa

   Slet