Endelig hjemme - aldrig færdig!

Denne her lille garnkusse er netop hjemvendt fra en uges juleferie i det nordjyske med den sødeste svigerfamilie, MASSER af (virkelig god!) mad og afslapning. Lidt for meget afslapning i virkeligheden: For selvom jeg flere dage pligtskyldigt valgte skrivning over hækling, så er jeg stadig ikke færdig med min eksamensopgave, som skal være klar om tre dage... Så nu må udskydelserne og overspringshandlingerne snart stoppe! 

...Når altså lige jeg har lavet lidt vanillesirup til iskaffen (det skal jo ikke være ren pligt og ingen fornøjelse), og måske hæklet lidt (nu har jeg jo afholdt mig fra det i næsten en uge!) - og så skal det jo også lige blogges.... Ik'?! Opskrift på den lækre (og nemme) vanillesirup finder I HER

Mens mor koger sirup, taler Anna i telefon med middags-
ingredienserne...


Sirup in the making - opskriften er HER

Og resultatet: Lækker iskaffe og klar til opgaveskrivning... og
hækling... og krydsogtværs (det er jo også ferie...)Glædelig bagjul og godt nytår til alle derude! Især til de lidt for lade, stressede og selvmedlidende af jer ;-)

//Isabella.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar