Sally (og Anna) har fået en ny veninde

I fredags havde Anna sin allerførste fødselsdag, og med posten var kommet en stooor pakke fra farmor og farfar i Jylland fyldt med juleguf, julekalender, et par kalendergaver, en storebror-gave og - naturligvis - en fødselsdagsgave til Anna: lille dukke Lotte (navngivningen blev taget op i plenum, selvom jeg nok ikke kan sige mig fri for at have været den mest dominerende - og engagerede!)


Lille Lotte kan købes (i flere udgaver)
i Fætter BR 
Ligesom Annas alleryndlings-Sally er Lotte en påklædningsdukke, så jeg er selvfølgelig allerede gået i max brainstorm-mode for at finde på, hvordan jeg kan hækle hende noget fint, hæklet skiftetøj. Jeg er nemlig blevet færdig med mit hemmelighedshækleri og mangler noget nyt at tage mig til, så mon ikke der kommer lidt dukketøj i Annas julesok i december?
//IsabellaIngen kommentarer:

Send en kommentar