Macbooksleevet har været til frisøren


Ja, så skete det - macbooksleevet røg en tur til frisøren. I et sårbart øjeblik, klippede jeg hele "flappen" af. Jeg havde det lidt på fornemmelsen fra start af, og blev kun bekræftet mere og mere i det, efterhånden som sleevet "faldt til": Hjørnerne på den stakkels Mac var fri og sårbare, og jo mere jeg brugte det, desto mere irriterede det mine øjne.Derfor gik jeg tilbage til en lukning à la Lutter Idyls (se den her), dog med en enkelt knap i stedet for to. I samme ombæring klippede jeg et par rækker fra, da sleevet - som forventet - har givet sig en del. Jeg har skrevet denne version (altså sleeve uden flap og med færre rækker) ind i opskriften, som du finder her. Men det er også muligt at forsøge sig med at lave flappen en musling bredere, hvilket jeg også har foreslået i opskriften :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar