Gave med bid i!

I sidste uge blev jeg - med relativt kort varsel - inviteret til min venindes datters 1 års fødselsdag, og så måtte jeg jo lige finde turbonålen frem. Jeg ville gerne supplere hendes legemadsbeholdning med både grønsager, kød, fast food m.m., men jeg måtte hurtigt indse, at det var tiden ikke til - så jeg var også ude at købe lidt plastik-gear til at gå med de bløde madvarer.


Spejlægget er lavet efter en lutteridyl-opskrift (igen-igen), men guleroden er lavet i fri hånd. Rent faktisk har jeg skrevet opskriften ned løbende, men altså,,, jeg har virkelig hovedet under armen for tiden (giver Anna  og de urolige nætter skylden!) og har fået forlagt papiret med kragetæer på, som forklarer, hvordan jeg har gjort. ØV! Måske den dukker op i løbet af efterårsferien? Håber! Og ellers må jeg være jer en DIY skyldig...
//Isabella.

2 kommentarer:

  1. Jeg er sikker på den bragte glæde :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gjorde den i hvert fald også :-) Overvejer også kraftigt at få lavet lidt "gourmet" til mine egne unger i kalender- eller julegave.

      Slet