EFTERLYSNING!

Vi har lige været på en uges ferie (JUHU!) med hele den pukkelryggede (JAAH!) på Axelgaard i Outrup (LÆKKERT!) - og på nær en udflugt til det lokale legeland og til Legoland i Billund blev stort set hele ugen tilbragt på det dejlige resort med leg, svømning og afslapning (AH!). Dog var vi - til trods for daglig servering af aftensmad tilberedt af diverse kulinariske familiemedlemmer - til tider nødt til at bevæge os ud blandt de andre dødelige for at handle lidt ekstra mad og tilbehør til dagligdagen (børn spiser jo hele tiden?!). Så et par gange i løbet af ugen røg Anna og hendes trofaste følgesvend, Kirsten Kanin, i klapvognen, og så tullede vi op til Dagli' Brugsen (ja, det er da også ren idyl)

MEN.... så en dag sad Kirsten ikke længere i vognen, da vi kom tilbage. Jeg kiggede i tasken, i vognen, under vognen, i dynebetrækket, i tasken igen, i vognen igen... og i tasken igen. VÆK! Tilbage igen, ingen Kirsten, spørge i Brugsen, ingen Kirsten, hjem igen. INGEN KIRSTEN! 

Ja, okay - jeg er måske lige nært nok knyttet til det tøjdyr, men historien er den, at Rosa lavede Kirsten og Løven Aslan til Anna og Jakob i julegave, og det var de to meganuttede tøjdyr der gjorde udslaget til, at jeg simpelthen bare måtte lære at hækle! Desuden har Kirsten altså fulgt Anna i tykt og tyndt de sidste 8 måneder, siden Anna kun var 1 måned gammel, så der er altså UTROLIGT meget affektionsværdi i den kære lille kanin (i hvert fald for moren!) 
...Så nu har vi taget afsked med både resort (ØV!) og Kirsten (DOBBELT-MEGA-ØV!), og selvom Christian mener, at jeg er lige lovlig melodramatisk, så flæber jeg altså lidt indvendigt (og måske lidt udvendigt) og prøver nu et long shot: 

ER DER MON NOGEN AF JER, DER HAR SET KIRSTEN???
Formentlig et sted på Storegade i Outrup på strækningen mellem Axelgaard og Dagli' Brugsen. 

Vi udlover kys, kram og masser af kærlighed til finderen - og betaler naturligvis for porto og besvær, så vi kan få Kirsten tilbage til København! 

...og man kan kontakte mig på e-mail: [email protected] 

Glædelig sensommer til alle!

//Isabella & Anna


Ingen kommentarer:

Send en kommentar