Ro, rib og rastløshed...

Vi er gået i eksil i provinsen - langt væk fra byens og hverdagens mange distraktioner og trivialiteter (åh ja - det hårde barselsliv!), men heldigvis ikke længere væk end at det er til at få en internetforbindelse, så vi kan holde os opdateret på verden uden for, diverse sociale medier og ikke mindst bloggen. Og hækletøjet er selvsagt med på tur!


Vi sysler for tiden med rib i lange baner og ville derfor lige give et sneak peak af, hvad der er i vente... Som Rosa skrev for lidt nylig, har farmor Jette netop strikket de kæreste bukser til Isak! Og eftersom ingen af os er særligt dygtige til at strikke, er Rosa nu fast besluttet på at kopiere bukserne i en hæklet udgave ...og so far er hun halvanden bukseben inde i fronten:

Selve buksebenene bliver i smal rib, mens ombuk og
buksekant får en bredere rib - ligesom originalen!Alt imens Rosa hækler række op og række ned af rib, så laver Isabella,,, nå ja - det samme! Dog skulle det gerne ende med at blive en vest til Jakob. Desværre løb hun hurtigt tør for uldgarn, så nu fordrives tiden med bedstemorfirkanter - til et lille håndklæde måske?

Der kommer naturligvis DIY ud på det hele og forhåbentlig inden længe - og vesten skulle gerne blive med vejledning til justering af størrelse, så man selv kan bestemme, hvor stor eller lille den skal være.

Vejledende tegning og guide til
størrelsesjustering


I øvrigt kommer der også nye DIY ud i midten af næste uge, så husk at følge med. Du kan følge os via bloglovin' vha. ikonet i højre side.

Crochet away!

// Rosa & Isabella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar