Base for flyvebåde

Sorter: Højest bedømte




Nordic Seaplanes Nordre Toldbod 29, 1259 København

Nordic Seaplanes

88 Anmeldelser
Nordre Toldbod 29, 1259 København
Ta' vandflyver mellem Aarhus og København. Spar masser af tid - Rejsetid kun 45 min. Mange daglige afgange. Book online!
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang

Anbefalede anmeldelser





Louise Sørensen
09.02.2024
Nordic Seaplanes
Super fed oplevelse. Man får det klare indtryk, at personalet elsker deres job. Efter at have fjollet rundt i København en hel dag, er det dejligt at kunne komme hurtigt hjem og lukke sine øjne i Aarhus.
Catharina Cecillie
06.02.2024
Nordic Seaplanes
Min 14-årige søn med autisme er helt vild med flyvemaskiner, og derfor var hans største fødselsdagsønske at komme op og flyve med vandflyveren over København. Vi kom en time før og han filmede og snakkede med alt personalet. Vi var oppe og flyve og det var så flot at se hovedstaden oppefra, og jeg har aldrig set min søn så begejstret. Han fik også lov til at gå ind og filme cockpittet og stille alle de spørgsmål han ville. Alle de ansatte var så søde og venlige, og det var alt i alt en helt fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig oplevet mennesker, der var så rummelige, hjertevarme og professionelle. Det var simpelthen så rart og varmer mit hjerte så meget. Det kan kun anbefales
Jan Mandrup Johansen
04.02.2024
Nordic Seaplanes
Sightseeing tur over København. Vejret perfekt. Sødt personale. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Alle pengene værd.
Kim Jørgensen
01.01.2024
Nordic Seaplanes
Super flot tur over København, til en skarp pris.
Miklas Kroager
30.12.2023
Nordic Seaplanes
Ubehøvlet kundeservice, der ikke viser nogen fleksibilitet overhovedet. Vi fik udstedt et gavekort som åbenbart kun virker et par måneder. Normen er at gavekort virker 3 år.Grådig virksomhed
Dorte Houge Clausen
12.12.2023
Nordic Seaplanes
Meget fin service fra Seaplanes, da vi havde lavet fejl i booking. De retter fejlen uden tøven og beregning. Ved ankomst tilbydes kaffe, vand og frisk frugt. Lutter venlighed bliver man mødt med. En rejse på knap 45 min. En meget positiv oplevelse.
Brian Terjesen
07.12.2023
Nordic Seaplanes
Fantastisk oplevelse og god service.