Forsyninger fra farmorstrik - babygamacher i bomuldsrib

Så kom der friske forsyninger fra farmoren. Lækre babygamacher, strikket i bomuld og rib. De har en perfekt pasform og er super praktiske, da de både kan bruges hele året OG vaskes på 60 grader.
Jeg pønser lidt på at forsøge at lave en DIY til en hæklet version af dem. De bliver nok ikke ligeså bløde og lækre - ofte er tøj bare federe i strik end hækling, da det bliver mere elastisk, så farmoren slipper ikke for at skulle masseproducere bukserne alligevel ;) ...men det kunne da være sjovt lige at prøve. Det projekt må jeg i gang med, så snart jeg er færdig med hjemmet til mine hæklenåle (se dem her og eksempler på etuiet her)


3 kommentarer:

 1. De ser sørme behagelige ud - og i en helt tilpas tykkelse :-)
  Mon I lægger en opskrift ud på dem :-) ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Rosa er ved at lave dem i en hæklet udgave - og hvis det lykkes (hvilket jeg er 100% overbevist om, at det gør) så kommer der selvfølgelig en opskrift ud :-)

   Slet
  2. Hej Birthe :) Ja, de er simpelthen så lækre. Kan virkelig anbefales. Svigermor fortæller, at hun har strikket dem ud fra denne opskrift http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b19&d_id=3&lang=dk str. 6-9 måneder (til Isak som er 74-80 i bukser) og så har hun freestylet lidt efter hans mål. I stedet for glatstrikning har hun strikket rib (2 r, 1 vr). Endelig vis frem, hvis du får lavet dem :)

   Slet