Periodontist

Sorter: Højest bedømte




Jakob Kihl Ulrikkenborg Pl. 11, 2800 Kongens Lyngby

Jakob Kihl

47 Anmeldelser
Ulrikkenborg Pl. 11, 2800 Kongens Lyngby
Tandlæge I Lyngby, Velkommen hos Tandlæge Jakob Kihl. Klinikken ligger ved Ulrikkenborg Plads. Der er kun ½ minuts gang fra Lyngby Station
  • Aftale er påkrævet
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT) Frederikssundsvej 154B, 2700 København

Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT)

312 Anmeldelser
Frederikssundsvej 154B, 2700 København
Dygtige tandlæger til konkurrencedygtige priser i København. Eksperter i Invisalign, implantater, slidte tænder og kosmetiske behandlinger.
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Kønsneutralt toilet
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
DanSmil Østerbrogade 64, 2.tv, 2100 København

DanSmil

13 Anmeldelser
Østerbrogade 64, 2.tv, 2100 København
Dansmil - tandlæge på Østerbro, lige ved søerne. Vi har dygtige og erfarne tandlæger på tandklinikken, der er med til at skabe tryghed ved dit tandlæge beøg.
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tine Starch-Hytoft Tandklinik - Tine Starch-Hytoft, Nordre Frihavnsgade 6, 2100 København Ø

Tine Starch-Hytoft

21 Anmeldelser
Tandklinik - Tine Starch-Hytoft, Nordre Frihavnsgade 6, 2100 København Ø
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter

Anbefalede anmeldelser





Andreas Koustrup
11.02.2024
Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT)
Jeg har været gennem et 1-års Invisalign forløb hos Luca med kosmetisk fokus.Jeg gik længe med overvejelser om hvorvidt jeg indlede et tandretningsforløb. Jeg fik forundersøgelser på adskillige københavnske tandklinikker, men var fortsat i tvivl. Særligt da mit problem udelukkende var kosmetisk. Efter afslutningen på mit forløb hos TBT, kan jeg konstatere at det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt.Luca og hans team behandler med en uset høj professionalisme. Når end jeg søgte rådgivning, anbefalinger eller blot forklaring, var der både plads, respekt og tid til det. Ikke nok med at Luca har sørget for at mit smil er perfekt, så tog han mig tilmed igennem et utrolig struktureret og tilrettelagt program, der gav mig ro i sindet og gjorde at behandlingstiden var så kort som muligt.Jeg vil til enhver tid give Luca og hans klinik mine varmeste anbefalinger.
Mette Beck Lisberg
06.02.2024
Tine Starch-Hytoft
Tine er en helt fantastisk tandlæge og jeg har brugt hende de sidste 25 år.
Kristian Andersen
05.02.2024
Jakob Kihl
Jakob har været min tandlæge gennem mange år, og jeg kan kun videre give mine største anbefalinger. Er super glad for hans saglige vurderinger, og hele tilgangen til min tandbehandling. Har aldrig oplevet at der bliver lavet unødvendige behandlinger. Tidsbestilling fungerer også rigtig godt, og er glad for Sms påmindelsen om tiden dagen før. De bedste hilsner Kristian
Raisa Simion
28.01.2024
Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT)
Jeg kan varmt anbefale Luca til alle der har brug for en professional Invisalign behandling. Jeg har fået vejledning i hele processen og svar på alle spørgsmål der fremkom. Jeg er rigtig glad for mit nye smil. 1000 tak Luca☺️
Søren Spies
26.01.2024
Jakob Kihl
Jeg har haft Jakob Kihl som tandlæge siden 1990 og har kun haft positive oplevelser (hvis man ellers kan bruge det udtryk om tandlæger).Hans tilgang er uhyre professionel og man er aldrig i tvivl om at de løsninger han foreslår er korrekte for patienten - hvor andre tandlæger måske kan foreslå indgreb der i højere grad er til fordel for tandlægen end for patienten.Det er også en moderne klinik med en god beliggenhed så jeg kan varmt anbefale den til andre.
jeppe thomsen
26.01.2024
Tine Starch-Hytoft
De laver simpelthen dårlig arbejde. Kan på ingen måde anbefale dem.
Emma Bonnevie
24.01.2024
Jakob Kihl
Rigtig dygtig tandlæge, opmærksom på at give patienten en god oplevelse og til at forklare hvad der bliver gjort. Derudover ligger klinikken kun 1 min fra stationen og det var muligt at få en tid meget hurtigt. Stor anbefaling her fra!
Henrik Löb
21.01.2024
Jakob Kihl
Egentlig er jeg ikke typen, der bruger tid på denne underafdeling af fb. Men det hænder jo, at man her kommer forbi reaktioner / påstande, som er skudt så hurtigt af mod noget, en virksomhed fx, som man har så megen erfaring med, at man må og skal gabe op og fyre nogle gennemgående kendsgerninger af:I mere end en menneskealder har Jakob Kihl haft ansvaret for overvågning, pleje og reparationeraf det tandsæt skæbnegudinden i sin tid lagde ind i min mundhule. Og dermed lagde op til migselv og en række hvidkitler af skiftende kvalitet at passe. Før JK.Min historik (min journalroman) viser at årets mindre rutineeftersyn har vekslet med længere perioder med større, lokale indsatser og specialløsninger - helt frem til helt store brobygningsløsninger.Og, jeg kan bevise, at jeg i skrivende stund har et perfekt fungerende tandsæt. For mig opleves det som helt præcist og naturligt i funktion - trods det utal af kunstgreb, der har måttet til gennem de mange år.Perfekt, intet mindre.Jakob Kihl forklarer altid fordele og evt. ulemper ved løsninger, der kommer op som muligheder i de givne kriser. Knivskarpe og relevante fotos støtter.I den forbindelse kan det ikke roses nok, at han a l t i d er helt fremme i skoene i hvad kontakt angår. Han sender selv, og svarer, på via tlf., sms , mail; det som giver højeste sikkerhed og hurtighed i de påg. situationer.Omhyggelighed, ansvarlighed og højeste faglighed er evident min tandlæge Jakob Kihls varemærker. Oveni kommer hans rolige, behagelige væsen og muntre gemyt. Det er sådan det er.
Lærke Nissen
20.01.2024
Jakob Kihl
HejJeg havde set længe efter en tandlæge i mit område, der både er professionel og ikke i den alt for dyre ende. - og da faldt øjnene på denne hjemmeside. Som dog med et knap så fancy look indeholdte spændende henvisninger til nye behandlingsformer, en solid faglig interesse, og et reelt ønske om at hjælpe.Besøget svarede til mine høje forventninger - og var behageligt smertefrit
Afsar Jalali
01.01.2024
DanSmil
Super dygtige og søde.