Tandlæge med speciale i tandimplantater

Sorter: Højest bedømte




Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen Nørretorv 1A, 7100 Vejle

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen

11 Anmeldelser
Nørretorv 1A, 7100 Vejle
Tandlægeklinik centralt i Vejle på Nørretorv 1A. Ring og bestil tid i dag hos tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen
  • Kørestolsegnet indgang
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tandlægerne Dronningensgade 97, 7000 Fredericia

Tandlægerne

23 Anmeldelser
Dronningensgade 97, 7000 Fredericia
Hos Tandlægerne i Sundhedshuset er målet at gøre dit besøg så behageligt og positivt som muligt. Det gør nemlig det næste tandlægebesøg lettere.​​
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tandlæge Henrik Carlsen Vestergade 2, 7500 Holstebro

Tandlæge Henrik Carlsen

13 Anmeldelser
Vestergade 2, 7500 Holstebro
Vi er en dygtig og erfaren tandlæge i Holstebro nær Struer, som udfører alle former for tandbehandlinger. Kontakt os for at høre mere, eller bestil tid til vores klinik her ☎
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Jakob Kihl Ulrikkenborg Pl. 11, 2800 Kongens Lyngby

Jakob Kihl

47 Anmeldelser
Ulrikkenborg Pl. 11, 2800 Kongens Lyngby
Tandlæge I Lyngby, Velkommen hos Tandlæge Jakob Kihl. Klinikken ligger ved Ulrikkenborg Plads. Der er kun ½ minuts gang fra Lyngby Station
  • Aftale er påkrævet
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Dentist.dk Hedensted Bytorvet 5, 8722 Hedensted

Dentist.dk Hedensted

6 Anmeldelser
Bytorvet 5, 8722 Hedensted
Tandlæge Hedensted, Dentist.dk | På klinikken på bytorvet, har vi altid sat en ære i, at tilfredsstille patienternes behov under behandlingen
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tandprotesehuset Roskilde Grønnegade 8A, 4000 Roskilde

Tandprotesehuset Roskilde

17 Anmeldelser
Grønnegade 8A, 4000 Roskilde
Dygtige Kliniske Tandteknikere i Roskilde - Du får 100% GRATIS forundersøgelse - Bedst anmeldte Tandtekniker på Trustpilot: 4,9 ud af 5 stjerner!
  • Toilet
Tandklinik Jernbanegade 13A, 1. mf, 3600 Frederikssund

Tandklinik

24 Anmeldelser
Jernbanegade 13A, 1. mf, 3600 Frederikssund
Vi er en tandlæge i Frederikssund, som på professionel og omsorgsfuld vis behandler patienter med alle typer af behov for tandlægehjælp. Få en tid i dag!
  • Kørestolsegnet indgang
  • Kønsneutralt toilet
  • LGBTQ+-venlig
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
  • Angivet som kvindeejet
Tandlægerne Kildegårds Plads Kildegårds Pl. 1, 2820 Gentofte

Tandlægerne Kildegårds Plads

7 Anmeldelser
Kildegårds Pl. 1, 2820 Gentofte
Tandlæge i Gentofte med fokus på smertefri behandling og tandlægeskræk
  • Kørestolsegnet indgang
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Tandlægerne I/S Thomas Birkeland, Bjarne Thomsen, Helle Valnæs Gravene 1, 6100 Haderslev

Tandlægerne I/S Thomas Birkeland, Bjarne Thomsen, Helle Valnæs

19 Anmeldelser
Gravene 1, 6100 Haderslev
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
  • Kørestolsegnet elevator
Nagham M. Zwain Allersgade 2, 2200 København

Nagham M. Zwain

6 Anmeldelser
Allersgade 2, 2200 København
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter

Anbefalede anmeldelser





Anne Ladefoged “OTG-milan” Mosbjerg
12.02.2024
Godt Smil Tandlægerne Esbjerg
Jeg har ikke været ved tandlæge i 8 år, grundet voldsom tandlæge skræk.Jeg har haft den bedste og mest behagelige oplevelse hos Godt smil i Esbjerg. Allerede da jeg ringede, og bookede tiden, spurgte de om jeg led af tandlæge skræk, og hvad jeg havde brug for, så det kunne blive en god oplevelse. Det må jeg sige de fulgte til dørs. De var SÅ søde, tålmodige og dygtige til at guide og forberede mig hele vejen igennem. De Aller største anbefaldinger herfra!Anne
emad ebeid
12.02.2024
Aarhus Tandklinik
My experience with this clinic is so bad, It caused a nightmare to my molar tooth. I came new to Aarhus, came from Italy and I didn't know where to go to check my tooth since I had a temporary filling in it. I checked google to find a good dentist and I saw that the reviews of this clinic is very high. So, I booked an appointment and went there. From my first sight, I recognized that this is a second class clinic, like Ryanair flights, they are selling everything, toothbrush, toothpaste, etc. well, I confirmed my presence and I waited for the dentist. a young dentist named Anders came, introduced himself and asked why I am here and I said bcz of my molar tooth. He said you don't need general check, teeth cleaning, etc? I said, No just this tooth. He checked it and removed the temporary filling and has done X-ray and he said the tooth is infected. He wanted to inject me by anesthesia but I said I don't feel pain and there is no reason for giving me it. So he didn't do that. He told me that I need root canal treatment or take of the tooth and proposed to me the prices. Well, I couldn't decide what I gonna do, so I said please clean the tooth and put a temporary filling as it was and later I will take the decision since the last temporary filling was on the tooth more than two months without any problem. He cleaned it very fast even without wearing gloves! and put the temporary filling. He made the receipt and I paid the bills, it was about 800dkk and I left the clinic.After 24 hours, I had a strong pain and it was during the weekend, I took aspirins, rinsing my tooth by antibacterial stuffs and I was crying from the pain. The pain was increasing minute by minute and it effected my ear and my nick with a strong toothache.When the clinic opened, I returned back to him and I described the situation. He said it is NORMAL to happen but he can open the tooth again and clean a bit more and see. I was shocking by hearing that, which means that he didn't clean well the tooth!!!!I said it is enough, give me antibiotic and I will go back to Italy to fix my tooth with my family doctor. He said we can do that and he wrote to me pincilini and I took it and it helped me to decrease the pain.I advice to anyone has a real dental problem to avoid going there, unless he/she wants to loose money and their teeth.
Carsten Jørgensen
12.02.2024
Tandlægerne
Jeg har fået skiftet 10 fyldninger fra folkeskoletiden. Meget professionelt, smertefrit og med et flot resultat. Storartet håndværk til en yderst fair pris. Tandlægerne i Rømersgade skal have min allerbedste anbefaling :-)
anna fredtoft pallesen
12.02.2024
Godt Smil Tandlægerne Køge
Et super sødt personale der er forstående for deres patienters behov. De yder en fantastisk god service til billige priser. Helt klart den bedste tandlæge jeg har haft!
Maria Charlotte Larsen
12.02.2024
Tandlægerne på Svaneklinikken
Første gang jeg besøger Svaneklinikken for nogle år, får jeg god service til mit årlige tjek. Desuden har jeg fået tid i samme omgang til at få tjekket min tand, som har generet mig gennem en årrække. De kan ikke finde ud af hvad problemet skyldes og der bliver fortaget en røntgenundersøgelse. Den viser ingen tegn. De prøver at behandle den. Jeg ringer efter noget tid og siger det fortsat føles uændret og problemet med min tand ikke er forsvundet. Jeg får en ny tid, hvor de tjekker igen - uden betaling - og de prøver så vidt muligt at komme sagen nærmere min tand. Rigtig god service(!), selvom det ikke hjalp på mit problem med tanden.Ca. 1,5 år efter skal jeg til mit årlige tjek, og i samme forbindelse vil jeg gerne have tjekket mit problem med tanden igen, fordi problemet fortsat er uændret. Jeg fortæller Svaneklinikken, at jeg har overvejet ny tandlæge inden jeg bestiller tiden, eftersom det er 3. gang de skal undersøge mit problem. Jeg tænkte en ny klinik måske vil være klogere på området og problemet. De ville gerne kigge på det. Jeg fik min tid for et par uger siden og i fællesskab fik vi fundet frem til hvilken tand problemet måske kunne ligge i, da det er svært for mig at finde ud af selv. Jeg fik igen en røntgenundersøgelse og behandling af tanden. Det hjalp desværre ikke, og i dag - lidt over en uge siden - har jeg været til tjek igen med tanden. Jeg har selv prøvet at finde frem til problemet, og har igen fået behandlet tanden. Dog havde jeg ikke regnet med at jeg igen skulle betale, men jeg spurgte tandlægen og beskeden var klar. Det skulle jeg selvfølgelig! Der var ingen service i det. Jeg kunne komme igen om et par uger og se om det har ændret sig, men det kan jeg mærke allerede nu, at det ikke er. Hun ville endda tage endnu en røntgenundersøgelse. Heldigvis sagde jeg nej - så havde det kun blevet en endnu dyrere fornøjelse! Spørgsmålet er om der skulle være sket en ændring på lidt over én uge eller om de blot skulle tjene lidt ekstra penge.Jeg er gået fra klinikken (for 3. gang) med en øv følelse og problemet er stadig ikke løst. Min tand gør stadig ondt, og på baggrund af ovenstående, har jeg meldt mig ud af deres system! Jeg er ked af, at Svaneklinikken ikke udførte samme service som første gang og at de blot vil sende mig frem og tilbage - det bliver lidt for mekanisk og en for stor pengemaskine for mig. Det er skuffende og jeg fortryder at jeg i 2. omgang gav dem en chance til, i stedte for at være skiftet.Det er mange penge, for ingenting og frusterende at jeg selv skal være ekspert"
Tuss Steeford
12.02.2024
NordSmil
Flot sted, venlige ansatte, ingen ventetid. Mit tilbud blev økonomisk mere end halveret med faktisk helt op til 43.000 kr. Jeg er mere end glad og tilfreds - kan næsten ikke få armene ned.
Birthe Sonnerup
12.02.2024
Colosseum Tandlægerne Holbæk
Den bedste tandlæge Mogens Buskbjerg i Holbæk, SÅ dygtig, og hans klinikassistent Tina . Og alle der arbejder i klinikken , er hjælpsomme , glade. Og der er SÅ god service .
Bettina Pedersen
12.02.2024
Tandlægehuset Korsør
Meget dyre behandlinger. Har ikke længere tillid til stedet.Har nu undersøgt andre steder og jeg kan få samme undersøgelse billigere.
Stina Mikkelsen
11.02.2024
Tandklinik Steengaard
Det bedste sted jeg nogensinde har været!De ting jeg nævnte de gerne måtte kigge på blev taget seriøst,og de tog alle sammen flot hånd om min nervøsitet hos tandlæger.Personalet er tip top, udstyret var i orden og lokalerne var gode.Selvom jeg flytter til Jylland om et års tid kunne jeg sagtens finde på at fortsætte hos dem senere hen og så køre efter det.
Jørgen Bentsen
11.02.2024
Tandlægerne Banegårdspladsen 10
Det har aldrig været min favoritbeskæftigelse at gå til tandlæge, men når det nu skal være, så denne klinik klart den bedste i Århus - jeg har altid kun modtaget den bedste behandling. Søde mennesker, alle sammen.