Mammograficenter

Sorter: Højest bedømte




Ultralyds- og røntgenklinikken Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg

Ultralyds- og røntgenklinikken

44 Anmeldelser
Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg
Ord 1, Ord 2, Ord 3, Ord 4, Ord 5
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Toilet
  • Dette sted er åbent for nye patienter
Mammografiscreening Stærmosegårdsvej 6, 5230 Odense

Mammografiscreening

3 Anmeldelser
Stærmosegårdsvej 6, 5230 Odense
Henvist til klinisk mammografi eller mammografiscreening som er folkeundersøgelsen du automatiks bliver indkaldt til hver andet år.
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
Mammografi Ny Østergade 16a, 4000 Roskilde

Mammografi

0 Anmeldelser
Ny Østergade 16a, 4000 Roskilde
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang

Anbefalede anmeldelser





Suzanna Delfs
09.02.2024
Ultralyds- og røntgenklinikken
Så sød og hjælpsomt personale i tlf . Kom ind på afbud.Kom derind med Falck, som kom aaalt for tidligt.. Ingen problemer der. Kom ind efter 5 min. Sød og behagelig læge der fortalte hvad han så, under ultralyds scanningen.
Nanna Karlsen
03.02.2024
Capio Privathospital Aarhus
Virkelig søde og imødekommende personale. Jeg følte mig rigtig tryg, fin undersøgelse, hvor jeg følte mig tryg, og det blev lytte til mig og jeg fik svaret på mine spørgsmål.
Renata Di Napoli Larsen
22.01.2024
Ultralyds- og røntgenklinikken
De var ikke i stand til at sende resultater til min læge: skulle ringe 3 gange og de sagde at det var min læges skyld, at han ikke kunne modtage dem, men han modtog resultater fra alle de andre klinikker/laboratorier, så var det ikke sandt.Det var noget som “hastede” og jeg valgte dem netop fordi det var den først muligt tid jeg kunne finde, men nu er sagen så forsinket at jeg har fortrudt mit valg 1000 gange.
scott Moy
20.01.2024
Ultralyds- og røntgenklinikken
tja, hvad skal man sige, det er noget nær fabriksmæssig effektivitet, der er ikke nogen slinger i valsen, hu hej vilde dyr, personalet præsentere sig ikke med navn eller håndtryk, man er i sandhed et cpr nummer " der bliver ekspederet i en utrolig hast.Lægefaglig kvalitet kan jeg af gode grunde ikke vurdere
Rikke Berthelsen
10.01.2024
Capio Privathospital Aarhus
Fik super god behandling og forklaring på langvarig nældefeber af “nørden” Uffe Nygaard.
Birgit Mulvad
21.12.2023
Capio Privathospital Aarhus
Kender det kun fra brystundersøgelse. Reception lidt gammeldags indrettet men hyggeligt og en venlig receptionist i stor modsætning til et meget koldt og klinisk venteværelse med pspirsskilte klistret på dørene. Se billederne.En ret hektisk og meget proforma venlig radiograf der lavede mammografien, en sød kvinde der tog i mod og anviste plads inden lægen kom og scannede.Lægen var venlig og meget kompetent. Derfor de fire stjerner. Ellers var det endt på 2 for det var en oplevelse der lå ret langt fra det forventede på et privathospital.
Betina Santoro
17.12.2023
Ultralyds- og røntgenklinikken
Desværre skal jeg sætte min 1 stjerne - Ingen stjerner- simpelthen den dårligste oplevelse jeg nogensinde har oplevet i forhold til private klinikker.... da mit sygesikringskort ikke kan komme på ny tlf. Accepterede de ikke at jeg havde taget et billede fra den gamle tlf, samtidig med at jeg kunne fremvise kørekort.... aldrig om jeg nogensinde vil bruge den klinik mere.
Charlotte A
17.12.2023
Ultralyds- og røntgenklinikken
Dårlig oplevelse!Kom ikke til undersøgelsen til aftalte tid, ingen modtagelse i receptionen. Til røntgenundersøgelsen var der 2 behandlere tilstede, der ikke præsenterede sig selv og uden navneskilte og de forsøgte med 4 røntgenoptagelser uden held pga såkaldte tekniske problemer. Spurgte hver uafhængig af hinanden om jeg nu 4 gange havde været udsat for unyttige røntgenstråler og den ene svarede ja og den anden nej. Her var ingen patientsikkerhed. Det bekymre mig meget, at de ikke havde kompentencer til røntgenundersøgelsen - jeg har ingen anelse om hvad deres stilling var. Jeg blev sent hjem uden røntgenoptagelse da de ikke kunne betjene apparatet. Kontaktede egen læge for ny henvisning til andet sted.
Jakob Andersen
12.12.2023
Ultralyds- og røntgenklinikken
Jeg blev afvist i sekretariatet, idet jeg ikke havde sundhedskortet med. Dette var lige bortkommet efter en covid-test. Jeg havde imidlertid medbragt såvel Pas som kørekort for at være sikker på at få den røntgenundersøgelse, som jeg nervøst ventede på resultatet af. Arrogancen var dog helt total. Jeg anvendte derfor henvisningen i en anden klinik, hvor jeg ikke skulle vise nogen form for identifikation, blot mit navn. Klinikken bør overveje en anden tilgang til (sygdomsramte) mennesker!
Claudia Svendsen
05.12.2023
Ultralyds- og røntgenklinikken
Jeg har lige ringet for at bestille en tid, men der var lang ventid, som alle andre stederI får 5 ☆☆☆☆☆ herfra alligevel. Aldrig har jeg oplevet en så sød og venlig person ved telefonen som hos jer. Den dame kan i være stolte af.