Termiske bade

Sorter: Højest bedømte




Hotel Vejlefjord Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Hotel Vejlefjord

2009 Anmeldelser
Sanatorievej 26, 7140 Stouby
Mødelokaler og konferencecenter samt spaophold, weekendophold og wellness.
  • Kreditkort
  • Takeaway
  • Spisning på stedet
  • Uformel
Læsø Kur Vesterø Havnegade 28, 9940 Vesterø Havn

Læsø Kur

57 Anmeldelser
Vesterø Havnegade 28, 9940 Vesterø Havn
Hos Læsø Kur er vi specialister i wellness og hudpleje. Køb wellness og behandling i vores kurbad og få lækre plejeprodukter sendt til din dør.
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
  • Handicaptoilet
  • Toilet

Anbefalede anmeldelser





Kasper Høst
03.02.2024
Hotel Vejlefjord
Søndags hygge med kæresten. Perfekt vejr til ophold på terrasserne hvor der blev nydt lækker mad og den udendørs pool.2 gange lækker saunagus som de virkelig har styr på at gøre til en fantastisk oplevelse, anden gang afsluttet med et dyp i fjorden
Christina Lau Lorenzen
02.02.2024
Hotel Vejlefjord
Mit gavekort på 2200 Kr. var udløbet med 3 dage, så jeg fik at vide i kundeservice at det desværre var gået tabt - det er sgu da dårlig service!!!! og manglende fleksibilitet. I øvrigt var det KUN gyldigt 1 år, jeg synes nu det plejer at være flere år, nå men det er jo også en måde at tjene penge på!! Så hvordan et ophold på Hotel Vejlefjord kunne være, kommer jeg nok aldrig til at opleve. Det bliver et stort NEJ TAK herfra.
Annette Lund Pedersen
30.01.2024
Læsø Kur
Hyggelig tur i kurbad. Supersødt personale. Desværre var vi ikke blevet informeret om at kurbadet havde valgt at lukke 2 timer tidligere end normalt. Altså allerede kl. 15 og ikke som forventet kl. 17. Vi fik en undskyldning om at man desværre havde glemt at give besked herom.
kåre marquardt
18.01.2024
Hotel Vejlefjord
Vi købte spa ophold med overnatning.Spa var super lækkert - frugt, te og kaffe ad libitum, selv om der den ene gang var løbet tør for kaffe i spaen.Maden var der ikke noget at sætte en finger på. Der var kræset om detaljerne og det var super lækkert. Servering heraf heller ikke at forglemme.Værelser var pæne og rene selv om en enkelt pistacieskal havde forvildet sig ned i det ene hjørne af gulvet da vi ankom.Bortset fra det blev der ikke ønsket tak fordi vi valgte hotellet, men det er på bagatelgrænsen.
Manal Sail
14.01.2024
Læsø Kur
Det er flot fantastisk afslappende kur, giver fornyet energi.Mega lækkert sted med venligt samarbejde.Der er sauna med 70° også 80° man kan vælge.I dampe værelse man kan brug Læsøsalt.Der er også en basener med 6% salt i og 12% salt i.Free WiFiElevator til 1. salAlt af alt det er:Luksuriøs oplevelse.
Poul Gregersen
02.01.2024
Læsø Kur
Største turistfælde! Alt alt for dyrt, burde koste max 150 kr. 3 af 4 saunaer var lukkede, vandet i det “store” bassin for koldt. De 2 saltbade er fine. Kun en udendørs spa - det betyder konstant kø. Kun hele æbler og gulerodsstænger og vand til forfriskninger. Comvell i Kellers Park er i en helt anden højere liga.
Ole Bjerre Nielsen
28.12.2023
Hotel Vejlefjord
Ordet Wellnes når det er 100% ægte. Her er blandingen af service, ro, natur, god mad og skønne omgivelser helt fantastiske og i top klasse. Men der er også en pris for at nyde stedet. Kan varmt anbefales.
Kateleen Niemenen
22.12.2023
Hotel Vejlefjord
Vi var på deres kæresteophold og alt spillede bare fra start til slut! Værelset havde den skønnest udsigt, generelt ligger hotellet bare i de skønneste omgivelser. Spaen var super lækker hvor man fik en vandflaske der kunne fyldes op også var der kaffe/the og frugt med i prisen. Maden var også super lækker, og vi fik virkelig god service. Kan varmt anbefale et ophold her!
Jean Manhart
20.12.2023
Hotel Vejlefjord
Her kan vi snakke om manglende service!! Min kone og jeg blev gift og fik hertil et gavekort. Vi besøger jævnligt andre hoteller med spa så vi havde glædet os til at besøge dem. Men til vores store ærgrelse havde vores mindste søn kommet til at smide det gavekort ud sammen med nogle af hans tegninger. Vi skrev til dem og forklarede os. (Nu et det jo sådan så når man laver et gavekort hører der hertil en voucher kode så man IKKE kan lave en kopi af det gavekort.) Men vejlefjord var fuldstændige lige glade. Når vi havde mistet det papir de havde sendt med posten havde vi bare mistet vores gavekort. Så hvis vi ville besøge dem måtte vi jo smide pengene igen.Jeg var helt i chok over at få den melding. Så jeg skrev til deres hotelchef. 4 dage senere havde hun stadig ikke engang gidet og vende tilbage. Ja så måtte jeg jo prøve selveste deres hoteldirektør. Men også her måtte jeg undlade og få svar.Det er under ALT kritik at man kan behandle sine kunder på den her måde.
Olivia R.B.
19.12.2023
Hotel Vejlefjord
Jeg bookede et Spa Deluxe" som inkluderede 1 velkomstdrink