Accounting software company

Sorter: Højest bedømte




Dinero Regnskab Gærtorvet 1, 5, 1799 København V

Dinero Regnskab

320 Anmeldelser
Gærtorvet 1, 5, 1799 København V
Nyt online regnskabsprogram? Se her! Dinero er et gratis og nemt økonomisystem til mindre virksomheder. ✓ Opret GRATIS konto her!
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Kørestolsegnede siddepladser
  • Kønsneutralt toilet
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Ansætter flygtninge
Equity Credit Management A/S Bag Haverne 32, 50, 4600 Køge

Equity Credit Management A/S

4 Anmeldelser
Bag Haverne 32, 50, 4600 Køge
We provide liquidity and maintain good relations
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Kørestolsegnede siddepladser

Anbefalede anmeldelser





Malerfirma Flex
10.02.2024
Dinero Regnskab
Jeg har brug Dinero med tilfredshed i en del år, men nu er det blevet for stort (Visma) og DYRT for den alm. bruger, ingen muligheder for voise kontakt.
Thomas
02.02.2024
Dinero Regnskab
Så er der igen mail fra Thorborg, der varsler prisstigninger. Denne gang på 25%. Undskyldningen er flere udviklere og kommende features, men når jeg ser på min brug af produktet, så mangler jeg basalt set ikke noget.Så lav gerne en ny pakke til dem, der måtte have brug for mere avancerede funktioner, og lad os andre, der ikke har fået synderlig værdi af de seneste års udvikling blive på en pricing tier, der holder prisen.Bevares, jeg forstår udmærket det kommercielle rationale fra Dinero/Visma's perspektiv, og de gør det i al sin enkelthed fordi de kan". Accounting
Sanne Bay
18.01.2024
Dinero Regnskab
Jeg er kæmpe fan af Visma Dinero og har brugt platformen i rigtig mange år. Da jeg er gået selvstændig er jeg overgået til en betalt løsning og har ikke fortrudt. Kundeservicen er altid i top og jeg får altid svar på mine udfordringer direkte i chatten. Og har også måtte bruge deres gratis inkasso ydelse - så fedt at Dinero har min ryg! Tak
Anders Reinhardt Hansen
10.01.2024
Dinero Regnskab
Stabil og brugervenlig software med superp god supportDette produkt og den support og hjælp til min virksomheder er for mig helt uundværligt. Det gør virkelig regnskab til en leg og hvis man bliver i tvivl starter man bare en chat support eller skriver en email og så får man hurtigt og nemt et klart svar.Produktet har ikke nedetid af betydning, der er sjældent større bugs og de udvikler konstant på produktet så man fjerner omstændige manuelle arbejdsgange. Tak Dinero og hele teamet!
Nethe Grytter
18.12.2023
Dinero Regnskab
Super godt regnskabsprogram, med god rådgivning og hurtig hjælp at hente - selv en sen søndag aften ;-) De har mange integrationer så det hele kører smooth med både betalingssystemer, lønadministration, mv.
Gustave Seeberg
19.11.2023
Equity Credit Management A/S
Effektiv fakturaopfølgning. Har hjulpet mig med at få optimeret mit cash-flow og mindsket min revisors tastetid.
Jan Hjort Petersen
14.11.2023
Dinero Regnskab
Rigtig nemt regnskabs program.Men deres gratis løn hjælp er da godt nok noget af det mest ringe jeg længe har oplevet. måske de burde ansætte en reserve bedste som den ansvarlige kunne side lidt på skødet af til han får lært hvor vigtigt det er for små virksomheder at lønnen køre til tiden og uden bøvl. og ikke er så lang tid om at svare at det går over deadline. jeg har skiftet til Danløn det er ikke gratis men det virker bare.
Steffen Mogensen
13.11.2023
Dinero Regnskab
Skuffende.Applikationen er regnskabs- og bogholdercentrisk, så den kræver ligesom alle andre programmer i kategorien at man sætter sig ind i deres måde at tænke.Automatisk genkendelse af bilag fungerer ikke pålideligt.Afstemning af bankkonto posteringer med bilag, ender med at være manuelt.Alt for mange museklik.
Thomas Skjold
10.11.2023
Dinero Regnskab
FEDT; FANTASTISK OG GRATIS !Jeg har gennem to år brugt Dinero som mit regnskabsprogramInden da havde i en årrække haft et større kendt regnskabsprogram. Det ganske enkelt var for dyrt for mig som selvstændig med mange udgifterDinero er et GRATIS regnskabsprogram med mange fede gratis features. Og det har fungeret HELT fantastisk.Nu har jeg talt med Nikolaj fra Dinero der har givet mig tilbud om et års udvidet pakke for 50 kr. Det vil jeg overveje ...
Funky Monkey2
08.11.2023
Dinero Regnskab
- Ingen service- Ingen kontaktnummer- manglende revisions funktionalitet.- Problemer med programmetDette program er bygget for at gøre det nemt for SKAT, ikke for din skyld, du betaler bare som erhvervsdrivende.Jeg melder mig ud idag, da min auto-betaling igennem programmet er gået i udu og ny hele kontoen lukket, jeg kan ikke engang betale dinero, så de kan genåbne og jeg få penge fra mine mange kunder som allerede er faktureret.Godt program indtil din virksomhed, hvis du har en lemonade stand, men når du når et punkt hvor du ønsker at være professonel,indser du lynhurtigt hvor meget tid du og penge du får spildt på Dinero.Har ikke haft andet end problemer, held og lykke til alle fremadrettede brugere.