Udbyder af advokatmedhjælpere

Sorter: Højest bedømte




Kofoeds Skole Holmbladsgade 120, 2300 København

Kofoeds Skole

265 Anmeldelser
Holmbladsgade 120, 2300 København
På Kofoeds Skole arbejder vi med mennesker. Mennesker, men mere i bagagen. Mennesker, med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.
  • Kørestolsegnet indgang
Zacco Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S

Zacco

7 Anmeldelser
Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
  • Toilet
Dansk-Tysk Handelskammer Kongens Nytorv 26, 1050 København

Dansk-Tysk Handelskammer

1 Anmeldelser
Kongens Nytorv 26, 1050 København
Die Deutsch-Dänische Handelskammer in Kopenhagen berät Sie gerne zu den Themen Markteinstieg, Export, Findung von Geschäftspartnern und Personal, sowie zu Recht, Steuer und Finanzfragen. Wir verfügen über ein umfangreiches Wissen über den dänischen Markt und können Ihnen mit unserem weiten Netzwerk behilflich sein.
  • Toilet
Vesterbro Retshjælp Lyrskovgade 4, 2, 1758 København

Vesterbro Retshjælp

4 Anmeldelser
Lyrskovgade 4, 2, 1758 København
Vesterbro Retshjælp har ydet gratis, anonym retshjælp på Vesterbro siden 1980. Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning ud fra devisen "hjælp til selvhjælp".
  • Toilet
Advokathuset Funch & Nielsen P/S Toldbodgade 4, 7700 Thisted

Advokathuset Funch & Nielsen P/S

1 Anmeldelser
Toldbodgade 4, 7700 Thisted
Vi har en række eksperter indenfor privat og erhvervsrådgivning. Firmaet har afdelinger i Skive, Nykøbing Mors, Thisted og Holstebro. Læse mere her
  • Toilet

Anbefalede anmeldelser





Maria Hansen
14.01.2024
Vesterbro Retshjælp
Med deres hjælp fik penge tilbage fra Telia som i første omgang ville ikke udbetale trods loven var på min side.Kan varm anbefale de hjælpsome frivilige advokater. Tak for deres bistand.
Mike Sidelmann
21.12.2023
Kofoeds Skole
Var på julemarked derinde. Super fede ting, søde mennesker. Kan klart anbefale en tur derind til andre også :)Priserne er lidt højere end normale genbrugsbutikker, synes jeg. Men det går til et godt formål!
Torben Holm
09.12.2023
Kofoeds Skole
Har lige nu været på Kofoeds Skole Sommermarked.Sikke en dejlig oplevelse. Massere af glade mennesker og massere af dejlig billig mad og en masse boder hvor alt muligt kan købes..Især brugte møbler og tøj.Kan stærkt anbefale stedet
Iris Jepsen
05.12.2023
Kofoeds Skole
Et fantastisk sted med rum for alle slags mennesker.
Filip Larsson
30.11.2023
Zacco
Bra grejer
Dogus Koyuncu
24.11.2023
Zacco
Zacco er nogen utroværdige svindlere. Jeg har en opfindelse som jeg har kontaktet zacco med . Zacco har arbejdet med os i 4 måneder uden og registrer os som kunder eller noget. Efter et 4 måneders samarbejde når vi til et punkt hvor vi ønsker en pris for deres ansøgning. Sagsbehandler Kim Hedegård Povlsen kommer op med nogen selvbetjeningsløsninger hvor vi så beder om at zacco skal stå 100 procent for ansøgning. Dernæst skriver Kim at han ikke synes det en god idé, vi spørger så kim hvorfor han ikke synes det en god idé men at vi godt kan se det er en dyr løsning men mere kvalificeret. Han svarer hermed på besked at han har kommet med hans anbefalinger og at vi åbenbart ikke stoler på ham nok og derfor ikke vil arbejde med os længere. Jeg kontaktede direktøren som så fik teamlederen Thomas til at kontakte mig. De har nu fjernet kim fra os men han arbejder stadig i virksomheden og de kan ikke komme med nogen forklaring på hvad kim er blevet stødt over og hvorfor han har lavet tillidsbrud og misvejledt os men de ønsker arbejde med os men de er bestemt ikke til at stole på jeg har klaget til forbruger ombudsmanden og venter på svar. Jeg har mails korrespondancer og sms samtaler som jeg til enhver tid kan fremlægge. Hold jer væk fra dem ! Min opfordring til alle opfindere hold jer væk.
Inez Dinter
23.11.2023
Kofoeds Skole
Fedt sted. Har alt. Fantastiske tilbud til folk med forskellige udfordringer.
Lisbeth Stampe
18.11.2023
Kofoeds Skole
Dejligt sted for alle med forskellige behov. Bazaren med alskens ting og sager, cykler og KS egne produkter, er absolut et besøg værd.
alvin ikpegbu
14.11.2023
Vesterbro Retshjælp
Var lidt svært at finde pga ombygning, til gengæld betalt det sig. Vi meget gode og gratis gratis retshjælp. Jeg vil derfor anbefale det