Smart-forhandler

Sorter: Højest bedømte




Logic Group A/S Theilgaards Alle 7, 4600 Køge

Logic Group A/S

2 Anmeldelser
Theilgaards Alle 7, 4600 Køge
Logic Group gør det nemt for dig at gøre dit hjem trygt, intelligent og nedsætte dit klimaaftryk | Find dit SmartHome hos Logic Group i dag
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
SmartVick 4U Paltholmterrasserne 17J, 3520 Farum

SmartVick 4U

0 Anmeldelser
Paltholmterrasserne 17J, 3520 Farum
  • Shopping i butikken
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • Aftale er påkrævet

Anbefalede anmeldelser





Mille Holm
12.02.2024
OneFone Horsens
waow en MEGET DÅRLIG SERVICE - få kun lavet apple produkter ved apple - min skærm sad ikke ordenligt og jeg betalte for en original skærm som aldrig i livet har været ORIGINAL. Det er også rigtig dårlig stil at man får livstidgaranti på sin bon men når man kommer ned med sin tlf. og forklare at der er et problem siger de bare ej det kan vi ikke hjælpe med""
Jørgen B.
04.02.2024
OneFone Horsens
Ok, selv om der ikke blev ringet som lovet, da delen var hjemkommet.
Björn Axel
16.12.2023
OneFone Horsens
Fik skiftet simkort læser, og måtte ringe ind og bede om status efter flere ugers ventetid, fordi de lige havde glemt at advisere, men kunne så ikke lade telefonen op da jeg endelig fik den, og det var åbentbart ikke deres fejl". Jeg nægtede at betale for at få rettet den fejl de havde lavet
liva sørensen
15.12.2023
OneFone Horsens
Kan bestemt ikke anbefale. Mit panserglas slap skærmen efter en uges tid og hev det nederste af min skræm løs også. Men det var ‘migselv der havde gjort det, måske det var en nøgle jeg havde liggende i lommen med min mobil’. Hm. Penge ud af vinduet, fed forretning de må køre med billige uægte reservedele vi betaler fuld pris for. Nej tak.
Bianca Ganzhorn
15.12.2023
OneFone Horsens
Jeg har fået skiftet mit glas 2 gange i Repfone Aarhus... sidste gang satte medarbejderen en fedtfinger på indersiden af glasset og siden det skift, har batteriet konstant afladet!!!! Jeg kontaktede Aarhus afdelingen og fik besked på, at jeg kunne få et nyt glas og repareret uden problemer næste gang jeg var i Aarhus, samt at det var deres fejl at telefonen afladede. Da jeg så kom til Aarhus var forretningen LUKKET. Jeg vil nu forsøge at kontakte Horsens afdelingen - så får vi se om de vil hjælpe.. Fik nemlig besked af den oprindelige ejer af Aarhus afdelingen, at jeg blot kunne kontakte Horsens og få det løst.
brian hedensted
08.12.2023
OneFone Horsens
Brug aldrig denne virksomhed. De ødelægger telefonen mere og derefter tager det enormt lang tid inden telefonen er klar igen. Vi måtte køre ind efter telefonen 4 gange hvor de sagde den var klar til afhentning og det ikke var korrekt. Som sagt hold jer langt væk, både Horsens og Vejle afd.
Henriette Jørgensen
06.12.2023
OneFone Horsens
Fik nyt batteri i da det gamle var yderst udfordrende og næppe holdet mere end en time pr opladning. Det nye jeg fik sat i for 300 kroner virker nu endnu værre end det gamle - holder knap 30 minutter. Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det - for selv den ene er for meget for så dårlig materiale. Øv!!!
Martin la Cour Søborg
19.11.2023
Logic Group A/S
Virkelig kompetent vejledning fra Allan og team. Har fået Matrix i hele huset og det lever fuldt ud op til forventningerne. Fik forprogrammeret af logic group of monteret af egen elektriker.
dorthe besand
11.11.2023
OneFone Horsens
Skulle have skiftet skærm. Først sad der snavs på indvendige side af skærmen. Bagefter endte det ud med touch knappen blev sad løs. Aftaler der ej blev overholdt. Efter 2 ekstra forsøg dvs 4 ture i butikken har vi opgivet at få lavet .
Pia Simonsen
09.11.2023
OneFone Horsens
Tak for advarslen dem holder jeg mig væk fra vil ikke engang have at de køber de mobiler jeg har