Hyldebutik

Sorter: Højest bedømte




Schmidt Køkkener Odense Stærmosegårdsvej 16, 5230 Odense M

Schmidt Køkkener Odense

21 Anmeldelser
Stærmosegårdsvej 16, 5230 Odense M
Hos Schmidt i Odense står vi klar til at hjælpe dig med at skabe en løsning, der både er unik og passer til dit hjem og dig.
  • Afhentning i butikken
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Kønsneutralt toilet
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Levering
  • Monteringsservice
Schmidt Køkken Aalborg Gugvej 124, 9210 Aalborg SØ

Schmidt Køkken Aalborg

9 Anmeldelser
Gugvej 124, 9210 Aalborg SØ
Hos Schmidt i Aalborg hjælper vi dig med at udleve drømmen og med at sammensætte den løsning, som dækker dine og din families behov.
  • Shopping i butikken
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Kreditkort
  • Levering
  • Monteringsservice

Anbefalede anmeldelser





Kry1
05.02.2024
Schmidt Køkkener Odense
Super god service, men da jeg ikke har købt noget ved dem endnu så kan jeg ikke bedømme dem ordentligt
Eva og Per Hvidtfeldt og Millard
30.01.2024
Schmidt Køkkener Odense
Fantastisk service og superb kvalitet. Vi har netop bestil vores andet Schmidt køkken og vi elskede vores tidligere. Jan, som nærmest er blevet en ven af huset, giver en fantastisk service og rådgivning og vi føler os altid i trygge hænder hos ham. Deres snedkere er også søde og pivdygtige, Vi skal aldrig have andet.
Christian Jensen
13.01.2024
Schmidt Køkken Aalborg
Ubehøvlet behandling da min kæreste og jeg var på udkig efter vores nye drømmekøkken.
Berit Malou Oddersborg
30.12.2023
Schmidt Køkkener Odense
Super betjening og dog kvalitets varer med fin finish
A.B
25.12.2023
Schmidt Køkken Aalborg
Dyrt, som I meget dyrt og de er ikke til at forhandle 1 krone ned i pris
Zlatan S
22.12.2023
Schmidt Køkkener Odense
Fin service men priser og design hænger ikke sammen. Sortiment er nok noget alle tyskere vil være utrolig glade for.
Villy Steenberg
21.12.2023
Schmidt Køkkener Odense
Vi har bygget med Huscompagniet og det betød at vi skulle vælge inventar fra Schmidt køkkener.Vi var der flere gange og kigge og har fået en rigtig faglig god rådgivning af Karsten der har mange års erfaring i branchen og det har helt sikkert hjulpet os nemmere gennem vores valg.Prisen ja det koster men kvaliteten er i orden.Dygtige montører der har lavet et flot arbejde. Rigtig god service i forbindelse med udskiftning af sider på højskabe og div. småjusteringerEt skab i baggang fungerer ikke optimalt pga dårlig installation af blødgøringsanlæg. Så det kan vi ikke laste dem for.Det eneste vi har fortrudt er valg af bordplader da de er sorte og meget sarte. Alt ses på dem. Selv efter rengøring. Så de skal skiftes når vi får råd.Vi har fra Schmidt fået en flaske laminatrens.Det har hjulpet på overfladen på bordpladen. Så den ikke er så sart mere.Og så havde vi valgt grebsfrie skuffer på badeværelsesmøblerne. De fungerer dårligt så der skal vi have købt nogle greb til .Vi kan kun anbefale Schmidt køkkener.MvhCharlotte og Villy Steenberg
Carl Solnæs
13.11.2023
Schmidt Køkken Aalborg
Flot butik og rigtig god vejledning så god at jeg valgte at handle køkken hos dem.
Bjarne Jensen
09.11.2023
Schmidt Køkken Aalborg
Vi er blevet spurgt om vi ville skrive en anbefaling i forbindelse med køb af køkken hos designhaus. Normalt tager vi afstand fra dette, da man aldrig kan regne med, om det er sandt eller falsk, det som skrives. Men vi har været yderst tilfreds med designhaus, så de fortjener at få en skrivelse.Grunden til vi valgte designhaus var, at allerede ved første møde, mødte vi Kristian Torp. Vi har tidligere set på mange køkkener, følte at det virkelig var en jungle, men Kristian virkede meget troværdig og vi følte os ikke presset til, at skulle skrive under på en kontrakt, selv om Kristian havde været hjemme hos os og udfærdige forskellige skitser, inden vi tog beslutning.Vi har valgt Schmidt køkken Aalborg og er utrolig glad for det valg, 10 års garanti var også årsag til valget.Vi anser os selv, for at være kvalitetsbevidst. Mandens stolthed er Bora kogepladen med emfang. Ingen kommer på besøg, uden de ser, hvor effektiv den virker. Køleskabet Liebherr er velfungerende, ovnen De Dietrich fantastisk til småkager, men der udover skal jeg lære den at kende. En anden begrundelse for valget er, de dybe og høje skabe, der giver meget rumindhold og arbejdsplads på 73 cm i dybden, god frasætningsplads og det bedste af alt, er at skuffen trods dybden kan trækkes helt ud.Vi er ofte kommet i butikken/showrummet, som ligeledes er inspirerede og her bliver vi altid mødt med “ Dejligt, at se jer igen, er det cappucino I skal have”, altid med smil på læben, selvom det måske er et kritisk spørgsmål, vi kommer med.Så vi vil varmt anbefale, at tage kontakt til Kristian Torp, hvis I tænker på nyt køkken. Det vil I ikke fortryde. Vi har anbefalet det til et par venner og det vil vi kun gør, hvis vi selv har være tilfreds.Så held og lykke I jeres søgen efter nyt køkken.Bjarne og Vibeke.
Helene-Marie Sandberg
08.11.2023
Schmidt Køkkener Odense
Jeg købte et Schmidt køkken for 15 år siden... da ejendomsmægleren var og vurdere min lejlighed for en måned siden troede han det var Max 1 år gammelt.Så det er slidstærkt og holder !