Leverandør af nummerpladerammer

Sorter: Højest bedømte




Vanløse Bilsyn Rosenlunds Allé 6, 2720 København

Vanløse Bilsyn

122 Anmeldelser
Rosenlunds Allé 6, 2720 København
Vanløse Bilsyn syner alt fra 200 kr. inkl. personbiler, varebiler, motorcykler, trailere, busser, og traktorer og campingvogne.
  • Afhentning i butikken
  • Shopping i butikken
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
Nummerplader Kuldyssen 3, 2630 Taastrup

Nummerplader

0 Anmeldelser
Kuldyssen 3, 2630 Taastrup
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang

Anbefalede anmeldelser





Cafa
14.01.2024
Vanløse Bilsyn
Her kan du roligt bestille dit næste bilsyn for her får du byens bedste bilsyn til byens bedste pris, 295kr for en personbil hvis du bestiller online. Han er grundig og du får gode gratis råd om din bil. Har brugt ham 3 og har altid følt mig godt behandlet!
Andreas Stær
12.01.2024
Vanløse Bilsyn
Jeg har benyttet Vanløse Bilsyn 2 gange. Du bliver mødt af et meget venligt og smilende personale. Jeg vil anbefale alle der skal have synet deres bil eller rådgivning til samme, at besøge Vanløse Bilsyn.
Behnam Safavi
04.01.2024
Vanløse Bilsyn
Manden snyder! Han starter med at sige en pris på 1500kr for skiftning af en lille fejl på bilen. Jeg aflevere bilen og skal hente den næste dag. Næste dag siger han det bliver 4000kr for den samme ting alene og han har ikke en gang gjort det ordentligt. Han har iøvrigt fyldt motoren med vand i stedet for kølervæske.Vælger at betale og jeg spørger efter min kvittering. Så siger han: “hvis du vil ha kviterring skal du betale 5500kr”, så 1500kr oveni de 4000. Sikkert fordi han ikke vil betale skat. Han truede også med at ødelægge bilen hvis ikke jeg betalte. Det var en meget voldsom oplevelse og desværre ser det ud til han slipper afsted med det.
Thomas Rømer Olsen
12.12.2023
Vanløse Bilsyn
Jeg valgte dette bilsyn sted pga gode anmeldelser og det kan jeg slutte op om. God service og hurtigt gennemgået syn, 2min hyggelig samtale med info og tip...og så afsted igen. Jeg kommer igen til næste syn om 2år.
Lasse Borg
25.11.2023
Vanløse Bilsyn
Havde bilen på værksted kort tid efter for at skifte en tandrem, her finder de en fejl i forhjulsophænget som skal rettes før at bilen må køre igen da det kan medføre fatale konsekvenser at køre videre. De var rystet over at den var synet med dette. Fejlen kunne ses visuelt og høres men synsmanden var mere efter at der ikke var de små farvede hætter på nummerpladerne.
Peter Willems
09.11.2023
Vanløse Bilsyn
Var her for 2 år siden, og tænkte det var nemt og en god betjening. Så ingen problemer i at komme igen. Blev ikke skuffet. Samme grundige gennemgang. Bemærkninger om bilens stand, der var til at forstå, og en fin anbefaling om hvad jeg skulle holde øje med. Heldige mig at der ikke var kø.