Kung Fu-klub

Sorter: Højest bedømte




Kung-fu Templet Jyllingevej 71, 2720 København

Kung-fu Templet

18 Anmeldelser
Jyllingevej 71, 2720 København
  • Kørestolsegnet indgang
  • Metaldåser
  • Plastikflasker
Kodokan Odense Kløvermosevej 91, 5200 Odense

Kodokan Odense

18 Anmeldelser
Kløvermosevej 91, 5200 Odense
  • Kørestolsegnet indgang
Pencak Silat Setia Hati Anoman Copenhagen c/o City Osteopati, Holbergsgade 14, 3. tv., 1057 København K

Pencak Silat Setia Hati Anoman Copenhagen

2 Anmeldelser
c/o City Osteopati, Holbergsgade 14, 3. tv., 1057 København K
Pencak Silat er graciøs, klassisk indonesisk kampkunst og effektivt selvforsvar
  • Kørestolsegnet indgang
Jonatan Skyggelundsvej 1, 8660 Skanderborg

Jonatan

4 Anmeldelser
Skyggelundsvej 1, 8660 Skanderborg
  • Shopping i butikken
  • Kreditkort

Anbefalede anmeldelser





Tiago Moisés Ferreira dos Santos Castanheira
12.02.2024
Kung-fu Templet
Training in Kung Fu Templet has been an amazing experience. I have met so many awesome people throughout my years here. I have learned things I never thought I was able to. One of the best things with the school is the very unique atmosphere and respect among students and Master. All focus is on training which brings everybody together as a family. Sifu Stan is very inpiring to be around. He push you beyond your limits and makes you always want to do your best. Sifu is very patient and passionate about Kung Fu and he knows so much about Kung Fu, that would take me forever to describe it.I definitely recommend Kung Fu Templet
Rodrigo Espinosa
27.01.2024
Kung-fu Templet
Being a student of kungfu temple has been a unique experience. I have always felt support from my training partners and the Master has been very professional and pedagogical not only in the physical but also in the development of the rational. Today I can say that with the training I feel physically and mentally very well. I hope to continue growing and learning from kung fu temple.
Kris Paul
27.01.2024
Kung-fu Templet
Ak ja, hvad mere kan jeg sige end, Kungfu Templet og Shifu Stan ændrede mit liv til det bedre.Jeg startede med at dyrke kung fu hos Stan allerede i 2008, dette var inden han endelig slog sig ned i Vanløse, men konceptet har ikke ændret sig. Igennem hård træning bygger man sig selv op fysisk og mentalt. Jeg var på daværende tidspunkt typen der til tider blev stirret ned i byen, med de sædvanlige trusler om vold. Alt det stoppede efter 2-3 års dedikeret træning, har aldrig haft problemer med det sidenhen. Det er åbenlyst at bøller kan fornemme hvem der er et let offer og hvem der kan et eller andet"
Heidi Sørensen
07.01.2024
Kung-fu Templet
Jeg har trænet to år i Kungfu Templet, og er blevet rigtig glad for det. Det første man møder er venlige mennesker, der møder en med smil og får en til at føle sig velkommen og til at høre til. Træningen er delt op i to hold, Kungfu I og II, og der er undervisning 3 gange om ugen. Derudover er der mulighed for yoga ved siden af, og flere af os elever træner også selv ved siden af. Der er mulighed for at gå op til graduering, hvor vi skal udføre nogle kungfu-teknikker og lave nogle styrke og/eller konditionsøvelser. Det er en god måde hvorpå man kan se at ens fysiske formåen rykker sig i en positiv retning. Vores underviser, shifu, virker yderst kompetent og har en solid baggrund i kungfuens verden og har praktiseret det fra han var 13-14 år gammel, så det er en ren fornøjelse at være i hænderne på en autentisk og hengiven underviser. Kungfuen er klart et højdepunkt i mit liv, da det er en skøn måde at bevæge sig på. Det holder mig i form, fleksibel og vi kommer hinanden ved, når vi træner, og så er der bare god stemning i kungfu Templet. Kom og vær med ;)
Markido
01.01.2024
Kung-fu Templet
Et skønt sted med god stemning og spændende holdtræning der har givet formen et skub i den rigtige retning
anders dyrvig
15.12.2023
Jonatan
Læreren kigger lidt spøjst på de mindreårige, men ellers en glimrende klub
Anton Lind
15.12.2023
Jonatan
mine børn elsker at gå her
Thomas Gall
12.12.2023
Kodokan Odense
Super judoklub med et fantastisk sammenhold. Vore børn børn er vilde med at komme der.
Christian Sørensen
02.12.2023
Kodokan Odense
Fantastisk sted at træne judo og Kung Fu. Stor rabat til studerende det første årDe bedste trænere til Kung Fu, og så er det hyggeligtPrøv det! Det er fantastiskKan varmt anbefales
Nanett Sannom
26.11.2023
Kung-fu Templet
Når jeg har haft en dårlig dag