Privat golfbane

Sorter: Højest bedømte




The Scandinavian Oldvej 3, 3520 Farum

The Scandinavian

277 Anmeldelser
Oldvej 3, 3520 Farum
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
Enjoy Resorts Rømø Vestergade 31, 6792 Rømø

Enjoy Resorts Rømø

823 Anmeldelser
Vestergade 31, 6792 Rømø
På Enjoy Resorts er der noget at komme efter for alle. Du kan bo i hyggelige Marina Fiskenæs i Gråsten eller på Enjoy Resorts Rømø. Begge resorts ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. I bor i ferieboliger på ca. 100 m2 og med god plads til 6 eller 8 personer
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Puslerum
Egelund vådområde Egeskovvej 5, 7323 Give

Egelund vådområde

1 Anmeldelser
Egeskovvej 5, 7323 Give
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Angivet som kvindeejet
  • Tager imod donationer
  • Velegnet til børn
  • Tilbyder indkvartering af flygtninge
Golfskuret.dk Sognefogedvej 23, 4180 Sorø

Golfskuret.dk

0 Anmeldelser
Sognefogedvej 23, 4180 Sorø
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
Jacob Agerschou Pro Golf Amballegård 5, 8700 Horsens

Jacob Agerschou Pro Golf

0 Anmeldelser
Amballegård 5, 8700 Horsens
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang

Anbefalede anmeldelser





Kim Nielsen
28.01.2024
The Scandinavian
Flot klubhus. Desværre er fairways og vandhazards ret medtaget af sommertørken
Michael Terreni
28.01.2024
The Scandinavian
Enestående bane og lækket forplejning !
Tina Jensen
19.01.2024
Enjoy Resorts Rømø
Dejlig restaurante med gængse ting til brunch.selvbetjening med det hele. Dejlig spa afdeling med hyggelig atmosfære. Mangler dog frugt,kaffe/the iforhold til andre spa ophold jeg har prøvet. Så fint,men ingen luksus oplevelse
Peter Nielsen
17.01.2024
Enjoy Resorts Rømø
Super dejligt sted at holde ferie eller bare slappe af. Konceptet er ret enkelt: Man har sin egen bolig, der er en viceværtfunktion, et wellness center og en restaurant. Centerbygningen giver læ til de enkelte boliger som ligger østvest for optimal sol.Der er visse begrænsninger i viceværtfunktion som for eksempel ikke er 24 timer i døgnet.
Karin Weide Jensen
16.01.2024
Enjoy Resorts Rømø
Wellness var meget kold og stedet er ved at være slidt så derfor kun 2 stjerne. Men maden vi fik serveret var i top så stor hånd til kokken.
Mikkel Klingstrøm
14.01.2024
The Scandinavian
fantastisk mad og god betjening :) ikke sidste gang.
Niels Axelsson
08.01.2024
The Scandinavian
Fantastisk bane, men svær. Så snart man er ude af position kan det gå meget hurtigt ned ad bakke, så tag din medicin" hvis du er i roughen... ;-)Træningsfaciliteterne er også fremragende
Alex Skovrup
23.12.2023
Enjoy Resorts Rømø
Lækkert ophold vi havde!Husene: Var pæne, rene og generelt rigtig lækre at bo i! Brandeovnen var ganske effektiv og gav en hyggelig stemning om aftenen.Wellness: Man kan godt se at det ikke er helt nyt og noget er lukket lidt af pga. el priserne. Men der var alt hvad vi havde forventet - Rigtig lækkert og afslappende!Restauranten: Vi bestilte gourmet mad i den weekend vi var der og vi var ved at falde af stolen over hvor lækkert det var. En professionel, behagelig tjener som præsenterede mad, vin og generelt bare var helt perfekt for oplevelsen. Med kokken i køkkenet, som nok har lavet noget af det bedste mad jeg nogensinde har smagt på en restaurant!Overordnet et rigtig dejlig ophold, hvor vi varmt kan anbefale gourmet versionen!
Kristian mandrup-poulsen
10.12.2023
The Scandinavian
Bane i top kvalitet. Mener dog at den er overvurderet i forhold til prisen på greenfee. Lækre fairways, gode Greens som også tog godt imod.Restaurantens indretning og og klubhusets arkitektur er bare top klasse.Maden kunne dog være bedre der blev jeg ikke imponeret. Bestilte burger med fritter og den kunne selv mine unger lave bedre. Hjemme rørt chilli mayo det var skilt er ikke lækkert specielt ikke når der betales 165 kr.
Torben Kolding
12.11.2023
Enjoy Resorts Rømø
Enjoy Resorts Rømø, er et lækkert sted der er lidt for alle aldersgrupper store og små. Uanset årstid er der altid noget at lave. Nu er jeg kommet der løbende på stedet igennem de sidste 10 år, jeg må efterhånden sige at hele wellness området trænger til en seriøs renovering, nogle af de ellers mange forskellige bade med forskellige lysoplevelser virkede ikke og var helt ude af drift. Mange af bruserne i omklædningsrummet var delvis defekte og der manglede sæbe i mange automater mega ærgerligt, nu når det var så fint engang. Men ellers god betjening og fin samt passende weekend brunch.Enjoy Resorts Rømø, kunne jo have brugt 2 års corona tid til at få det hele til at spille max igen. Så gæster bliver ved at komme tilbage.